Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι επόμενοι που φεύγουν μετά τον Άβιλα από Ισπανία - Ονόματα έκπληξη στη "μαύρη λίστα" του Μίτσελ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-28 17:19:00

Οι επόμενοι που φεύγουν μετά τον Άβιλα από Ισπανία - Ονόματα έκπληξη στη "μαύρη λίστα" του Μίτσελ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Οι επόμενοι που φεύγουν μετά τον Άβιλα από Ισπανία - Ονόματα έκπληξη στη "μαύρη λίστα" του Μίτσελ!

Ποιοι φεύγουν από την προετοιμασία, οι πωλήσεις και τα 7 εκατομμύρια. Η αποχώρηση του Ισπανού μπακ ήταν μόνο η αρχή για τους Πειραιώτες, καθώς τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν κι άλλες αποχωρήσει παικτών, οι οποίοι μάλιστα υπολογίζονταν μέχρι πρότινος ως βασικοί.

Ολυμπιακός: Το απόλυτο αφεντικό στον Ολυμπιακό είναι πλέον ο Μίτσελ, όπως φαίνεται από τις αλλαγές στο ρόστερ και στόχος είναι να επαναφέρει την ποδοσφαιρική λογική στου Ρέντη και να… αδειάσει το ρόστερ.

Για τη ώρα εκτός ομάδες έχουν τεθεί οι Σίμε Βρσάλικο, Ντε Λα Φουέντε, Αμπού Καμαρά και Άβιλα, ενώ έχει ενδιαφέρον ότι από τη β΄ ομάδα παίρνει τον Αλέξη Καλογερόπουλο και τον Αμπντουλαγιέ Νταμπό.

Οι απουσίες, λόγω του Μουντιάλ, των Ιν-Μπομ Χουάνγκ, Κούντε, Σισέ και Ουί Τζο, αλλά και εκείνες των τραυματιών Βαλμπουενά και Βατσλίκ, συμπληρώνουν την εικόνα για τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, οι αποχωρήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα φύγουν και παίκτες που έχουν ταξιδέψει για προετοιμασία στην Ισπανία. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός, για παράδειγμα, αν προκύψει μια καλή πρόταση για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς στην ομάδα υπάρχουν αυτή την ώρα και οι Μαρσέλο-Λάιντνερ, αλλά και ο Βρουσάι που παίρνει χρόνο ως αριστερός μπακ. 

Στα χαφ υπάρχει, επίσης, συνωστισμός με τους Εμβιλά, Ιν-Μπομ, Σαμασέκου, Μπουχαλάκη, Αγκιμπού και Κούντε, καθώς πια έρχεται με φόρα και ο Κασάμι, ενώ οι Κούντε και Μπουχαλάκης είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση. 

Ο Γκάρι Ροντργίγκες επίσης, μένει όσο είναι τραυματίας ο Βαλμπουενά, ενώ για τον Μασούρα αν προκύψει πρόταση 7+ εκατ. ευρώ πάντα συζητιέται και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει με τον Μπόουλερ.

Θα πρέπει κανείς να δει τι γίνεται και με τους Σισέ και Μπα, που επίσης βρίσκονται στη βιτρίνα αν προκύψει καλή πρόταση, αλλά και με τον Ουί Τζο που δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωσή του μετά το Μουντιάλ. Κι όλα αυτά, ενώ ήδη έχει πάρει 27 παίκτες στην Ισπανία ο Μίτσελ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα άλλαζε τον Ολυμπιακό ο Λουκεμπάκιο - "Γλίτωσε" τον Τέγιο - Από 500.000 στα 8 εκατ. ο Ντρέγερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags