Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή top επιπέδου για Ολυμπιακό - "Αναβαθμίζει το κέντρο" - Στο... τραπέζι με τον Τοντ Μπόελι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-29 15:02:00

Μεταγραφή top επιπέδου για Ολυμπιακό - "Αναβαθμίζει το κέντρο" - Στο... τραπέζι με τον Τοντ Μπόελι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφή top επιπέδου για Ολυμπιακό - "Αναβαθμίζει το κέντρο" - Στο... τραπέζι με τον Τοντ Μπόελι!

Ο κορυφαίος χαφ, η ευκαιρία για Γενάρη και οι συζητήσεις με μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο στον οποίο και ανήκει. Γιατί ψάχνει ομάδα, ενώ είναι δανεικός, πότε λήγει το συμβόλαιό του και το παρελθόν με Γκατούζο και Ζαρντίμ.

Ολυμπιακός - Τιεμουέ Μπακαγιόκο: Στα 28 του χρόνια ο Γάλλος αμυντικός μέσος της Τσέλσι, που είναι δανεικός στην Μίλαν, βρίσκεται και πάλι στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών, όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr και ο Ευάγγελος Μίχος πριν από δύο 24ωρα!

Ο Γάλλος άσος έχει παραστάσεις από μεγάλες ομάδες (Μονακό, Τσέλσι, Νάπολι, Μίλαν) και φυσικά μπορεί να αναβαθμίσει τη μεσαία γραμμή των Ερυθρόλευκων, ενώ έγινε προσπάθεια για την απόκτησή του και τον Σεπτέμβριο.

Το συμβόλαιό του με την Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2024 αλλά στη Μίλαν ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 - Αν και υπάρχει σενάριο από την Ιταλία που τον θέλει να αποχωρεί νωρίτερα, μέσα στον χειμώνα, δεδομένου ότι φέτος δεν έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής με την ιταλική ομάδα.

Μπορεί να παίξει τόσο στη θέση 6 όσο και στη θέση 8, ενώ έχει ενδιαφέρον ότι προ μηνών είχε "παίξει" δυνατά και για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, κάτι που σημαίνει ότι ευρύτερα το "ποδοσφαιρικό σύστημα" που υπάρχει γύρω από τον Ολυμπιακό ασχολείται με τον παίκτη.

Το sportdog μίλησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, που παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ιταλικό ποδοσφαίρο, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για την περσινή του παρουσία στην Μίλαν, καθώς τη φετινή αγωνιστική σεζόν έτσι κι αλλιώς δεν έχει αγωνιστεί καθόλου.

"Άφαντος στη Μίλαν φέτος - Με τον Ζαρντίμ έκανε ξεπέταγμα - Πρώτη θητεία με Γκατούζο"

"Ήταν άφαντος, ήταν επιλογή τύπου να μπαίνει στο 85ο λεπτό για να κάνει καθυστερήσεις. Είχε πρώτη θητεία στη Μίλαν με τον Γκατούζο, που τα ειχε πάρει πολύ καλά, και τον ξαναπήραν πέρσι δανεικό. Αλλαγές έμπαινε συνήθως, όμως, ήταν αδιάφορος πέρσι στη Μίλαν", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο κάλος συνάδελφος.

Σε ποιες θέσεις παίζει;

"Χαφ είναι, μπροστά από την άμυνα παίζει, στους δύο του άξονα δηλαδή. Είχε βγει στο προσκήνιο στη Μονακό τότε, την εποχή του Ζαρντίμ, όταν είχαν φτάσει ημιτελικά και είχε αποκλείσει τη Σίτι. Εκείνη τη σεζόν είχε κάνει ξεπέταγμα και έτσι είχε πάει στην Τσέλσι".

"Ποιοτική αναβάθμιση για Ολυμπιακό - Στη λίστα Μοντέστο - Να μην το δει ως πισωγύρισμα"

Στον Ολυμπιακό μπαίνει και κάνει τη διαφορά;

"Αν έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι ποιοτική αναβάθμιση για τον Ολυμπιακό. Αρκεί, βέβαια, να έρθει συγκεντρωμένος και να μην το δει ως πισωγύρισμα στην καριέρα του".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Μαρσέλο στην Ισπανία - Αυτή είναι η συμφωνία με Μίτσελ - Θέση έκπληξη στην 11αδα! 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags