Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα δεδομένα για ξένο του ΠΑΟΚ – Από… τελειωμένος κάνει τον Ραζβάν να το ξανασκέφτεται
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-30 11:03:00

Νέα δεδομένα για ξένο του ΠΑΟΚ – Από… τελειωμένος κάνει τον Ραζβάν να το ξανασκέφτεται

Sportdog Team
Νέα δεδομένα για ξένο του ΠΑΟΚ – Από… τελειωμένος κάνει τον Ραζβάν να το ξανασκέφτεται

Μπορεί μέχρι στιγμής τα δεδομένα σχετικά με το μέλλον ξένου ποδοσφαιριστή στον Δικέφαλο του Βορρά να ήταν πως έρχεται αποχώρηση, όμως όλα δείχνουν ότι τα πράγματα αλλάζουν.

ΠΑΟΚ: Ένας από τους παίκτες που ήρθε τον περασμένο Γενάρη στον ΠΑΟΚ και έδειξε γρήγορα ότι πρόκειται για μια αξιόπιστη λύση είναι ο Τζουάν Σάστρε. Ο Ισπανός αμυντικός ήρθε ως δανεικός από την Μαγιόρκα περίπου πριν έναν χρόνο και το καλοκαίρι ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του, παραμένοντας στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Ενώ η αρχή του ήταν εξαιρετική, στην συνέχεια έμεινε κάπως… πίσω στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου και ειδικά το καλοκαίρι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας ήταν φανερά μακριά από το κλίμα της προσαρμογής στα θέλω του Ρουμάνου προπονητή. Είναι ενδεικτικό ότι στην παραμονή της ομάδας στο Άπελντορν το καλοκαίρι ήταν ο παίκτης που είχε ακούσει τις περισσότερες παρατηρήσεις από τον Λουτσέσκου, ενώ μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή από πλευράς τεχνικής ηγεσίας να δοκιμάζει τότε τον Παναγιώτη Τζίμα ως δεξί μπακ.

Ο Λύρατζης ξεκίνησε την σεζόν ως βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Σάστρε έπαιζε ελάχιστα και όταν έπαιζε δεν είχε καλή εικόνα, ωστόσο μετά τον τραυματισμό του Έλληνα αμυντικού έπρεπε να δείξει ότι είναι έτοιμος. Παιχνίδι με το παιχνίδι, προπόνηση με την προπόνηση δείχνει να το… γυρίζει ο Τζουάν Σάστρε και να θυμίζει τον παίκτη που είδαμε πέρσι στο ξεκίνημα του με την φανέλα του ΠΑΟΚ

«Στο τελευταίο κομμάτι πριν την διακοπή είδαμε παίκτες όπως ο Σάστρε και ο Ράφα Σοάρες να μας δίνουν στοιχεία, να γίνονται σημαντικοί», είπε μετά το τέλος του πρώτου φιλικού αγώνα στην Κύπρο κόντρα στην Άσντοντ ο Ραζβάν Λουτσέσκου και σίγουρα ο κόουτς του Δικεφάλου αυτά δεν τα λέει τυχαία. Καταλαβαίνει την βελτίωση και την πρόοδο των παικτών του και η αναφορά του για τον Ισπανό μπακ έχει να κάνει και με τις εμφανίσεις του πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags