Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έμπειρος τεχνικός λύνει τις… απορίες – Για αυτό δεν είναι ίδιος ο Ζίβκοβιτς σε Σερβία και ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-29 20:25:00

Έμπειρος τεχνικός λύνει τις… απορίες – Για αυτό δεν είναι ίδιος ο Ζίβκοβιτς σε Σερβία και ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Έμπειρος τεχνικός λύνει τις… απορίες – Για αυτό δεν είναι ίδιος ο Ζίβκοβιτς σε Σερβία και ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στις διαφορές της απόδοσης του Σέρβου ποδοσφαιριστή όταν αγωνίζεται στον Δικέφαλο του Βορρά και με την εθνική της πατρίδας του.

Μίλαν Ράσταβατς: Ο Σέρβος προπονητής, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το παιχνίδι της Σερβίας με το Καμερούν και τον σούπερ άσο του Δικεφάλου.

«Έδωσε ασίστ ο Ζίβκοβιτς με την εθνική Σερβίας και είμαι περήφανος για την απόδοσή του από την έναρξη του Μουντιάλ. Ο Αντρίγια είναι σε καλή κατάσταση, παίζει θαυμάσια σε μία θέση ασυνήθιστη για αυτόν, σε μία διάταξη 3-5-2 που εφαρμόζει ο προπονητής της Σερβίας. Και οφείλω να ομολογήσω ότι έχει προσαρμοστεί πολύ καλά σε αυτό τον ρόλο του, κυρίως από την δεξιά πλευρά. Παίζει πολύ καλά και αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό. Ο Αντρίγια είχε αντιμετωπίσει τον Βινίσιους στο προηγούμενο παιχνίδι και εκεί τα πήγε πολύ καλά. Στην ουσία ο Βινίσιους δεν έκανε τίποτα και αυτό οφείλεται κυρίως στην πολύ καλή εμφάνιση του Ζίβκοβιτς»

Θα μπορούσε να παίξει και στον ΠΑΟΚ εκεί σε αυτή την θέση; «Όχι δεν θα μπορούσε να παίξει στα δεξιά στον ΠΑΟΚ. Το σύστημα που παίζει η εθνική Σερβίας είναι διαφορετικό από αυτό με το οποίο αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ. Άρα ο Ζίβκοβιτς θα είναι εκεί στον ΠΑΟΚ στην επίθεση σε ένα διαφορετικό ρόλο και θα παίζει εξίσου καλύτερα. Όσο για το αν μπορέσει να σκοράρει, έχει την δυνατότητα να διεισδύσει, να μπει, να σουτάρει. Και μπορεί να ανοίξει χώρους στην αντίπαλη περιοχή. Όσο για την Σερβία κάνει μία καλή πορεία στο Μουντιάλ, έχει κάνει πειστικές εμφανίσεις. Όλες οι ομάδες στον όμιλο είναι πολύ δυνατές», είπε ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags