Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Δεξί ή αριστερό εξτρέμ για μεταγραφή στον ΠΑΟ; Τι προτιμά ο Γιοβάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-30 13:23:00

Δεξί ή αριστερό εξτρέμ για μεταγραφή στον ΠΑΟ; Τι προτιμά ο Γιοβάνοβιτς

Sportdog Team
Δεξί ή αριστερό εξτρέμ για μεταγραφή στον ΠΑΟ; Τι προτιμά ο Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ήθελε ιδανικά κάποιον που να καλύπτει με άνεση και τις δύο πλευρές. Ωστόσο αν έπρεπε να διαλέξει παίκτη είτε μόνο για δεξιά είτε μόνο για αριστερά, αυτή θα ήταν πιθανότατα η απόφαση του Σέρβου τεχνικού.

Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Ο Παναθηναϊκός φουλάρει τις "μηχανές" του για δύο τουλάχιστον χειμερινές μεταγραφές, ενός εξτρέμ και ενός δημιουργικού χαφ για την ακρίβεια. Η αναζήτηση συνεχίζεται και μάλιστα, φαίνεται πως έχουν εντοπιστεί οι βασικοί στόχοι σε κάθε θέση.

Όσον αφορά τώρα ειδικότερα τον εξτρέμ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ήθελε ιδανικά κάποιον που να καλύπτει με άνεση και τις δύο πλευρές. Ωστόσο αν έπρεπε να διαλέξει παίκτη είτε μόνο για δεξιά είτε μόνο για αριστερά, ο Σέρβος τεχνικός θα επέλεγε το πρώτο. Κι αυτό διότι αριστερά έχει ήδη τους Βέρμπιτς και (κατά συνθήκη) Μπερνάρ, ενώ δεξιά παίζει μόνο ο Παλάσιος και πίσω του υπάρχει ο Βαγιαννίδης, του οποίου η βασική θέση όμως είναι μπακ.

Θυμίζουμε, επίσης, την τακτική στόχευση του Γιοβάνοβιτς. Όταν οι Πράσινοι επιτίθενται, ο Ιβάν έχει τον Χουάνκαρ να παίζει ουσιαστικά ως εξτρέμ και όχι σαν μπακ, με τον Μάγκνουσον να καλύπτει αμυντικά τη θέση και αντίστοιχα τον αριστερό χαφ να κλείνει σε ρόλο είτε δεύτερου φορ (βλ. Βέρμπιτς), είτε δεκαριού (βλ. Μπερνάρ). Όποτε οι Μπερνάρ ή Βέρμπιτς έχουν αγωνιστεί δεξιά, δεν έχουν καταφέρει να δώσουν πολλά πράγματα στην ομάδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags