Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: Φωνές Μίτσελ στον Ολυμπιακό, τέλος τα... αστεία - Όλα τούμπα με "τελειωμένο" - Δίκαιος με Φορτούνη
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-02 22:50:00

Φωνές Μίτσελ στον Ολυμπιακό, τέλος τα... αστεία - Όλα τούμπα με "τελειωμένο" - Δίκαιος με Φορτούνη

του Παναγιώτη Νικολάου
Φωνές Μίτσελ στον Ολυμπιακό, τέλος τα... αστεία - Όλα τούμπα με "τελειωμένο" - Δίκαιος με Φορτούνη

Η μεγάλη αλλαγή του Ισπανού και ποιος... φευγάτος, μπαίνει 11αδα! Τι αποφάσισε να αλλάξει στις προπονήσεις ο κόουτς και γιατί χρειάστηκε να "αγριέψει", η δικαιοσύνη στις επιλογές του και ο "Φορτού" που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.

Με το πόδι... στο γκάζι έχει ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία των Ερυθρόλευκων στην Ισπανία, με τον Μίτσελ να έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις ενόψει της συνέχειας της απαιτητικής σεζόν.

Το πρώτο που φαίνεται ότι έχει αποφασίσει ο Ισπανός τεχνικός είναι να... σφίξει τα λουριά στους ποδοσφαιριστές του, μιας και πολλά ήταν τα κρούσματα απειθαρχίας το περασμένο διάστημα, με τον ίδιο να ξέρει πως από εκεί μπορεί να ξεκινήσει η αναγέννηση της ομάδας με στόχο την διεκδίκηση των εγχώριων στόχων. Βέβαια ο Μίτσελ είχε δείξει τις διαθέσεις του από πιο νωρίς στον συγκεκριμένο τομέα, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε την υπόθεση Σισέ και την συμπεριφορά του Αφρικανού στόπερ κατά τη διάρκεια της αλλαγής του στον αγώνα του Europa League με την Καραμπάγκ, στο Καραϊσκάκης.

Παράλληλα ο Ισπανός έχει δείξει ότι είναι απόλυτα δίκαιος σε ότι αφορά την διαχείριση του υλικού που έχει, με αποτέλεσμα όποιος παίκτης δείξει προσπάθεια στις προπονήσεις θα ανταμειφθεί. Ακριβώς αυτό φαίνεται να συμβαίνει και με την υπόθεση του Θανάση Ανδρούτσου. O 25χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να μετράει μόλις τρεις συμμετοχές φέτος, μέχρι στιγμής, με τις δύο από αυτές να είναι με τον Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού, και παρά το γεγονός ότι άπαντες τον θεωρούσαν... τελειωμένο από το Λιμάνι, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Ο Μίτσελ δείχνει ότι υπολογίζει κανονικά στον Ανδρούτσο και τον θέλει για μια επιπλέον λύση, μιας και μπορεί να παίξει σε παραπάνω από μια θέση, με αποτέλεσμα να συμπεριλάβει κανονικά στην προετοιμασία στην Ισπανία. Πλέον είναι στο χέρι του Έλληνα τεχνικού κατά πόσο θα τον πείσει, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Παράλληλα ο Μίτσελ μπορεί να τρίβει τα... χέρια του μιας και ξέρει καλά ότι έχει στα χέρια ένα... κρυφό όπλο. Το όνομα αυτού; Κώστας Φορτούνης. Ο 30χρονος έχει βγει από τον... πάγο και μάλιστα στα πέντε τελευταία παιχνίδια των Πειραιωτών έχει τέσσερις συμμετοχές σαν αλλαγή, κάτι που δείχνει ότι έχει αλλάξει το κλίμα προς το πρόσωπό του.

Παράλληλα ο Μίτσελ βλέπει τον Φορτούνη να ανεβάζει ταχύτητα στις προπονήσεις, τόσο στην Ισπανία, όσο και πριν στην Ελλάδα κάτι που τον κάνει αρκετά αισιόδοξο ότι θα μπορέσει να δώσει σημαντικές βοήθειες στην συνέχεια της σεζόν. Την ίδια στιγμή πάντως και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει... φτιαχτεί από το γεγονός ότι πλέον ο τεχνικός της ομάδας τον εμπιστεύεται και τα δύσκολα έχουν... περάσει, με αποτέλεσμα να τα δίνει όλα στην προετοιμασία. Στόχος; Ποιος άλλος από την επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, κάτι που αν συνεχίσει έτσι δεν θα αργήσει να γίνει πράξη.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα Φορτούνης και Χάμες - Βρήκε νέο… Καμαρά ο Μίτσελ - Χ FACTOR Κασάμι
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags