Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο - Ολυμπιακός: Ατάκα-φωτιά Νικολακόπουλο για Κριστιάνο Ρονάλντο "Θα τον πάρουμε - Όπως ο Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-30 17:50:00

Ατάκα-φωτιά Νικολακόπουλου για Κριστιάνο Ρονάλντο "Θα τον πάρουμε - Όπως ο Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν"!

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά Νικολακόπουλου για Κριστιάνο Ρονάλντο "Θα τον πάρουμε - Όπως ο Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν"!

Γιατί οι Πειραιώτες κατέληξαν στον Ροντινέι για το δεξί άκρο της άμυνας, παρότι δεν έχει παίξει ξανά στην Ευρώπη και το σχόλιό του για την επόμενη ομάδα του Πορτογάλου σούπερ σταρ.
 

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού είπε μεταξύ σοβαρού και αστείο, ότι «δεν πειράζει κι αν ο Κριστιάνο πάει στους Άραβες, θα τον φέρουμε αργότερα στον Ολυμπιακό, εδώ ο Ζλάταν πήρε στα 40 του πρωτάθλημα με τη Μίλαν», στη συνέχεια σχολίασε την επικείμενη μεταγραφή του Ροντινέι.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως «έχει μεγάλη σημασία για έναν νεοαποκτηθέντα παίκτη, να βλέπουμε προτίστως τι έκανε την αμέσως προηγούμενη σεζόν και στην περίπτωση του Βραζιλιάνου μπακ μπορούμε να είμαστε ξεκάθαροι, ως προς το ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης στη θέση του δεξιού μπακ στη Βραζιλία το 2022 και ειδικά στο β' μισό της χρονιάς, απολύτως καθοριστικός στην κατάκτηση του Λιμπερταδόρες και σε εκείνη του Κυπέλλου Βραζιλίας μέσα στον Οκτώβριο, σε μία χρονιά όνειρο».

Τέλος αναφορικά με το ερώτημα κατά πόσο θα είναι εύκολο να προσαρμοστεί ένας παίκτης που βγαίνει πρώτη φορά από τη χώρα του και ε΄ρχεται στην Ευρώπη, είπε ότι «πρώτον ο Ροντινέι θα είναι σε περίπου δέκα μέρες στην Αθήνα, άρα θα δουλέψει περίπου τρεις εβδομάδες με την ομάδα πριν αρχίσει να παίζει (5/1) και δεύτερον η πείρα λέει ότι οι παίκτες που φεύγουν από τη Λατινική Αμερική για την Ευρώπη σε μεγαλύτερη ηλικία, συνήθως προσαρμόζονται πιο εύκολα σε σχέση με εκείνους που έρχονται σε πιο μικρή ηλικία στην Ηπειρό μας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags