Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το… κόλπο γκρόσο του Ανιγκό στο Λιμάνι - Φέρνει "τζάμπα" παίκτη 3 εκατομμυρίων - Επιθετικός μπακ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-01 16:37:00

Το… κόλπο γκρόσο του Ανιγκό στο Λιμάνι - Φέρνει "τζάμπα" παίκτη 3 εκατομμυρίων - Επιθετικός μπακ!

του Γιώργου Κτενά
Το… κόλπο γκρόσο του Ανιγκό στο Λιμάνι - Φέρνει "τζάμπα" παίκτη 3 εκατομμυρίων - Επιθετικός μπακ!

Ο παίκτης που έχουν "σημαδέψει" και το παρελθόν του στη Παρί. Ποιος είναι αριστερός μπακ που εξετάζουν σοβαρά στο Λιμάνι, πώς μπορούν να τον πάρουν με ελάχιστα χρήματα τον Ιανουάριο και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Ολυμπιακός: Για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα το όνομα του Σουλεϊμάν Ντουμπιά βρίσκεται στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, καθώς οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν για αριστερό μπακ που θα μπορούσε να έρθει και να στείλει ακόμα και στην πόρτα τής εξόδου τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο 26χρονος άσος είναι ποδοσφαιριστής με θητεία στο γαλλικό ποδόσφαιρο, αλλά και στην Ιταλία και την Ελβετία, ενώ είχε αρχίσει την καριέρα του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Το συμβόλαιό του με την Ανζέ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και, παρότι η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι στα 3 εκατ. ευρώ, δεν αποκλείεται να έρθει στην Ελλάδα με ελάχιστα χρήματα.

Γιατί ο Ζοσέ Ανιγκό που γνωρίζει άριστα την περίπτωσή του, είναι εκείνος που έχει εισηγηθεί την απόκτησή του του και, προφανώς, η άποψη του Ανιγκό στον Ολυμπιακό μετράει και, μάλιστα, πολύ!

"Παίζει μπακ και χαφ - Έχει θέματα πειθαρχίας - Παίρνει διαρκώς κάρτες"

To sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Μίχο, που παρακολουθεί το γαλλικό ποδόσφαιρο, για να μάθουμε περισσότερα για την περίπτωση του Ντουμπιά.

"Είναι στην Ανζέ, με καλή χρηματική αξία, μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως αριστερός χαφ στο 4-4-2", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Στην Ανζέ είναι κοντά τρία χρόνια, ενώ είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού. Αλλά έχει θέματα πειθαρχίας, είναι έκρυθμος χαρακτήρας και παίρνει διαρκώς κάρτες".

"Δεν είναι για την 11άδα του Ολυμπιακού - Υστερεί  σε σχέση με Ρέαμπτσιουκ - Βασικός στον Άρη"

Τι τύπου ομάδα είναι η Ανζέ;

"Η Ανζέ είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας τώρα, θα δώσει μεγάλη μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία. Δεν είναι ιδιαίτερης δυναμικής ομάδα και δεν θα αποφύγει τον υποβιβασμό".

Μπορεί να φύγει από αυτή την ομάδα να έρθει και να είναι βασικός στον Ολυμπιακό;

"Δε νομίζω ότι είναι παίκτης για την 11άδα του Ολυμπιακού. Υστερεί σε σχέση με τον Ρέαμπτσιουκ, οι εμφανίσεις του είναι προβληματικές. Βέβαια είναι ευρύτερα κακή ομάδα φέτος η Ανζέ και αυτό μπορεί να τον επηρεάζει. Θα ήταν για παίκτης για το επίπεδο του Άρη, για παράδειγμα. Έχει στοιχεία που τον καθιστούν ικανό να παίξει και στα χαφ, γιατί δεν είναι τόσο δυναμικός ως αριστερός μπακ παίζει. Έχει επιθετικογενή στοιχεία, αλλά δεν σκοράρει ούτε για αστείο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη αλλαγή Μίτσελ στον... νέο Ολυμπιακό - Βρήκε στόπερ στην Ισπανία - Έκπληξη με Κασάμι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags