Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ομάρ για τοπ ελληνική ομάδα, όχι Ολυμπιακό- Εισήγηση Γιοβάνοβιτς για 6 παίκτες- Πληρώνει ο Αλαφούζος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-01 21:40:00

Ομάρ για μεγάλη ομάδα, όχι Ολυμπιακό- Εισήγηση Γιοβάνοβιτς για 6 παίκτες- Πληρώνει ο Αλαφούζος!

Οι Μιχείες
Ομάρ για μεγάλη ομάδα, όχι Ολυμπιακό- Εισήγηση Γιοβάνοβιτς για 6 παίκτες- Πληρώνει ο Αλαφούζος!

Η έκπληξη με τον Νορβηγό μπακ και τι ζήτησε ο κόουτς του Παναθηναϊκού. Για ποιο σύλλογο μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα ο πρώην «ερυθρόλευκος» άσος και υπό ποιες προϋποθέσεις, αλλά και τα 4+2 συμβόλαια που θέλουν να ανανεώσουν οι Πράσινοι.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Σε ποιά ομάδα της Big 5 είναι υποψήφιος ο Ομάρ (και δεν πρόκειται για τον Ολυμπιακό); Τι σοβαρή εξέλιξη φέρνει η... απόκλιση 800.000 ευρώ μεταξύ Σπόραρ/Ιωαννίδη; Και πως τα νέα συμβόλαια απο 4 έγιναν... 6 στον Παναθηναϊκό; Οι απαντήσεις στον "Ευαγγελιστή"...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: δεν είναι τέσσερις οι ανανεώσεις που θέλει να "ντιλάρει" αλλά έξι. Κι αυτή είναι η ...είδηση. Γιατί στους Ρούμπεν Πέρεθ/Κουρμπέλη/Αϊτόρ/Σέκεφελντ, των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν τον ερχόμενο Ιούνιο (2023), πρέπει να προσθέσετε και τους Μπρινιόλι/Ιωαννίδη! Μπορεί τα συμβόλαια τόσο του Ιταλού κίπερ όσο και του διεθνή Έλληνα επιθετικού, να ολοκληρώνονται σε 17 μήνες αλλά η διοίκηση Αλαφούζου με εισήγηση του κόουτς Γιοβάνοβιτς, έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις και με τους δύο για την επέκταση τους, με σημαντική αύξηση των αποδοχών τους. Και στο τελευταίο είναι που πρέπει να κάνουμε focus, για την πρόθεση των "πράσινων" για...πρόωρα νέα συμβόλαια στους Ιωαννίδη/Μπρινιόλι.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: ο 23χρονος στράικερ που είναι πλέον σταθερά στις επιλογές του Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας, στο βασικό ροτέισον του Παναθηναϊκού και δεδομένα κάνει γκέλ σε ξένες ομάδες που τον κάνουν σκάουτινγκ, δεν γίνεται να είναι με ετήσιες αποδοχές 120.000 ευρώ (όσα παίρνει, για παράδειγμα και ο Γιώργος Βαγιαννίδης). Σε έναν Παναθηναϊκό που πάει για πρωτάθλημα, έχει αναβαθμίσει το ρόστερ του, αλλάζοντας και οικονομική πολιτική δίνοντας πλέον υψηλά συμβόλαια, δεν είναι σωστό (για τις ισορροπίες) να εμφανίζονται τόσο μεγάλες αποκλίσεις στις αποδοχές βασικών παικτών του. Δηλαδή ο βασικός σέντερ φορ  Σπόραρ να παίρνει plus 900.000 ευρώ και το μπακ απ του (διεθνής όμως, με σημαντικό χρόνο συμμετοχής και σοβαρή προοπτική πώλησης) 120 χιλιάρικα. Μιλάμε για διαφορά περίπου 800.000 ευρώ στα συμβόλαια των δυο φουνταριστών του Παναθηναϊκού!!!

ΟΜΑΡ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: παραμένει χωρίς ομάδα απο την 1η Σεπτεμβρίου που τον άφησε ελεύθερο η Γαλατά Σαράι (στην οποία αμειβόταν με 2 εκατομμύρια ετησίως). Απο τότε - κι αφού προηγουμένως, τέλη Αυγούστου, ακούστηκε για λίγο ως υποψήφιος δεξιός μπακ στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ - ο διεθνής Νορβηγός  ... έπαιξε σε δυο διαφορετικές χρονικές περιόδους για τον Ολυμπιακό! Τελικά δεν επέστρεψε ούτε τον Σεπτέμβρη, ούτε τώρα. Και γιατί οι επιστροφές πρώην παικτών του δεν βγαίνουν στον Ολυμπιακό αλλά και επειδή ο Ομάρ είναι ανενεργός εδώ και μήνες (αν και όπως ο ίδιος υποστήριξε η όραση απο το ένα του μάτι έχει αποκατασταθεί στο 100%). Τα χρόνια δεν τον πήραν βεβαίως, βεβαίως, ψάχνει ομάδα και χώρα για το ... restart  και πολύ θα ήθελε να είναι στην Ελλάδα. Στην πιάτσα agents, λοιπόν, γνωρίζουν πως η υποψηφιότητα του Ομάρ ... κυκλοφορεί στον Άρη! Για να έχει ουσιαστικές ελπίδες και να δούμε τον Ομάρ στο "Βικελίδης" με τα "κιτρινόμαυρα", εγώ λέω πως θα πρέπει πρώτα ο Καρυπιδής να ξεφορτωθεί τον Εμπακατά. Μόνο που ο Γάλλος μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο πήγε στον Άρη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη αλλαγή Μίτσελ στον... νέο Ολυμπιακό - Βρήκε στόπερ στην Ισπανία - Έκπληξη με Κασάμι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags