Facebook Pixel Μίτσελ - Ολυμπιακός: Αλλάζει σύστημα ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Σκάει μεταγραφή έκπληξη - Ρίχνει τρία 10αρια στο χορτάρι
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-03 10:00:00

Αλλάζει σύστημα ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Σκάει μεταγραφή έκπληξη - Ρίχνει τρία 10αρια στο χορτάρι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αλλάζει σύστημα ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Σκάει μεταγραφή έκπληξη - Ρίχνει τρία 10αρια στο χορτάρι!

Ο Ισπανός ψάχνει λύση για ένα μεγάλο πρόβλημα και ήδη την βρήκε! Πώς θα βρουν παραπάνω γκολ οι Πειραιώτες; Η πιθανότητα για την απόκτηση ενός ακόμη φορ και το νέο στυλ παιχνιδιού, που θα δώσει έξτρα φύσεις για να φτάσει η μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
 

Αλλαγές φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό, κάποια από αυτά μάλιστα τα δοκιμάζει ήδη στην Ισπανία, καθώς υπάρχουν δομικά ζητήματα που χρήζουν επίλυσης. Για παράδειγμα το θέμα με την επίθεση, καθώς ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι αποδεδειγμένα τρομερός επιθετικός/σκόρερ, αλλά τα χρόνια περνούν για όλους. Προφανώς και για τον Μαροκινό.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού είναι σαφώς μικρότερος και με διαφορετικό σωματότυπο σε σχέση με τον Ελ Αραμπί, είναι φορ που γεμίζει την περιοχή, αλλά όπως είχε αναφέρει το sportdog ήδη από την εποχή που ο Γάλλος ήταν στο ρεπορτάζ και δεν είχε υπογράψει, δεν είναι σκόρερ ολκής. Δεν είναι εύκολος στο γκολ, χρειάζονται αρκετές προσπάθειες για να σκοράρει.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Η πρώτη σκέψη που περνάει από το μυαλό είναι η ενίσχυση της γραμμής κρούσης με έναν ακόμα επιθετικό, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήδη υπάρχει στην ομάδα (πλην Ελ Αραμπί και Μπακαμπού) ο Ουί Τζο. Που δεν μπορεί να παίξει και σε τρίτη ομάδα μέσα στη σεζόν, άρα πόσους επιθετικούς θα πληρώνει η ομάδα;

Το όνομα του Μίκαελ Ισάκ, της Λεχ Πόζναν, είχε συνδεθεί με τους Πειραιώτες το προηγούμενο διάστημα, αλλά έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την πολωνική ομάδα (μέχρι πριν από λίγο καιρό το παλιό συμβόλαιο έληγε στις αρχές του 2023) και λογικά η περίπτωσή του έχει μείνει πίσω.

Η δεύτερη σκέψη που έρχεται στο μυαλό για να γίνει πιο εύκολο στο σκοράρισμα ο Ολυμπιακός, είναι να ψάξει ο Μίτσελ τον τρόπο για να παίρνει περισσότερα γκολ από τους χαφ και τους εξτρέμ! Και αυτό είναι που ψάχνει ήδη ο Ισπανός τεχνικός...

Για αυτό είναι πολύ πιθανό να ενταχθεί στην 11άδα τής ομάδας ο Κώστας Φορτούνης, μαζί με τον Χάμες Ροντρίγκες, τον Πεπ Μπιέλ και τον Γιώργο Μασούρα, παίκτες δηλαδή που μπορούν να σκοράρουν! Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι θα αποχωρήσει ένας χαφ για να χωρέσει ο Φορτούνης, ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να πετύχει 3-4 γκολ στο δεύτερο μισό τού πρωταθλήματος αν βρει ρυθμό.

Βέβαια δεν είναι μόνο ζήτημα προσώπων αλλά και του πώς θα παίζει η ομάδα, πώς θα αναπτύσσεται, αν θα καταφέρει ο Μίτσελ να περάσει όλα αυτά που θέλει στην ομάδα. Πάντως είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει να πάρει περισσότερα γκολ από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται πίσω από τον επιθετικό, κάτι που σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι ο Αραμπί να επιστρέψει ξανά στην κορυφή της επίθεσης και να μην παίζει πιο πίσω.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωνές Μίτσελ στον Ολυμπιακό, τέλος τα... αστεία - Όλα τούμπα με "τελειωμένο" - Δίκαιος με Φορτούνη

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags