Facebook Pixel Ολυμπιακός: Υπογράφει… νέο Χάμες ο Μαρινάκης - Παίκτης top class από το Μουντιάλ - ΤΡΕΛΑ με το νέο όνομα
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-03 15:00:00

Υπογράφει… νέο Χάμες ο Μαρινάκης - Παίκτης top class από το Μουντιάλ - ΤΡΕΛΑ με το νέο όνομα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Υπογράφει… νέο Χάμες ο Μαρινάκης - Παίκτης top class από το Μουντιάλ - ΤΡΕΛΑ με το νέο όνομα!

Στο Λιμάνι ψάχνουν κάτι πολύ μεγάλο για Γενάρη. Ένα ακόμα χρυσό deal! Ο Μίτσελ δουλεύει σκληρά και προσπαθεί να "δέσει" την ομάδα του στην Ισπανία και ήδη φαίνεται να υπάρχει σημαντική βελτίωση σε όλους τους τομείς, όμως παράλληλα τρέχουν και οι μεταγραφικές εξελίξεις. Και οι Πειραιώτες ψάχνονται για μία τεράστια μεταγραφή.

Ολυμπιακός: Κάτι μεγάλο φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στο Λιμάνι, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι κάτι... ψήνεται στην ομάδα. Εδώ, βέβαια, είναι ξεκάθαρο ότι τα μεγάλα deals δεν είναι τόσο εύκολο να γίνουν, για αυτό καλό είναι να είμαστε κάπως επιφυλακτικοί. Όχι γιατί δεν υπάρχει πορτοφόλι που... ξηλώνεται όταν χρειαστεί - Το είδαμε άλλωστε με Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο πριν από λίγο καιρό. Αλλά γιατί οι μεγάλες μεταγραφές μπορεί να χαλάσουν ακόμα και για λεπτομέρειες.

Για παράδειγμα, όταν στο ρεπορτάζ υπάρχει το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο, που τον θέλει η μισή top class Ευρώπη (Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης κ.α.) μέχρι την Αλ Ναρσ που του προσφέρει δύο-τρεις φορές το βάρος του σε χρυσάφι, προφανώς και χρειάζονται κινήσεις με μαεστρία. Το Sportdog.gr σας αναλύσει μέσα από το έγκυρο ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου γιατί δεν είναι για… γέλια το συγκεκριμένο σενάριο, αλλά και τι συμβαίνει με τα 500 εκατομμύρια των Αράβων στον πρώην άσο των Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους.

Ειδικά για έναν παίκτη όπως ο Πορτογάλος, που είναι σούπερ σταρ και όχι μόνο ένας μεγάλος παίκτης! Μπορεί όμως αυτή η μεταγραφή που θα γίνει να είναι επιπέδου, να προκαλέσει αίσθηση, χωρίς απαραίτητα να έρθει ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Μέσι!

Γιατί για παράδειγμα και ο Λουίς Σουάρες έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, όπως επιβεβαιώνει η πιάτσα των μάνατζερ και όντως είναι παίκτης από το πάνω-πάνω ράφι και τυπικά μένει ελεύθερος! Θα μπορούσε ο Ουρουγουανός να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού; Εμείς απλώς σημειώνουμε ότι το όνομά του έχει συνδεθεί με τους Πειραιώτες, με ο,τι αυτό συνεπάγεται.

Υπάρχει τρόπος, όμως, να γίνει μεταγραφή που θα προκαλέσει ντόρο ακόμα και αν ο παίκτης που θα έρθει δεν είναι από το πάνω-πάνω ράφι, σούπερ λαμπερός δηλαδή  κ.λπ. Να δώσουμε ένα παράδειγμα; Ο Μάρκο Λιβάγια! Που δεδομένα είναι παιχταράς, δεδομένα ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να δώσει ένα ποσό που να καλύψει τη Χάιντουκ!

Ποιο είναι αυτό το ποσό; Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι κάπου στα 8 εκατ. ευρώ, αλλά οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να αποκτήσουν και το 50% των δικαιωμάτων του με τα μισά χρήματα ή να δώσουν ένα σεβαστό ποσό (τύπου 5 εκατ. ευρώ) συν δύο-τρεις ποδοσφαιριστές από το υπεράριθμο ρόστερ τους και να προχωρήσει η μεταγραφή.

Δεν θα ήταν μια τέτοια μεταγραφή "μπαμ"; Προφανώς και θα ήταν, ακόμα κι αν ο Λιβάγια δεν έχει τα γαλόνια του Κριστιάνο Ρονάλντο ή του Λουίς Σουάρες. Σε κάθε περίπτωση κρατήστε ότι ο Μαρινάκης κάτι ψάχνει για τον χειμώνα και δεν αποκλείεται αυτό να το μάθουμε σύντομα...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωνές Μίτσελ στον Ολυμπιακό, τέλος τα... αστεία - Όλα τούμπα με "τελειωμένο" - Δίκαιος με Φορτούνη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags