Facebook Pixel Νεότερα για την υγεία του Πελέ - Ανακοίνωση του νοσοκομείου - Αγωνιά ο πλανήτης
| 2022-12-03 23:14:00

Νεότερα για την υγεία του Πελέ - Ανακοίνωση του νοσοκομείου - Αγωνιά ο πλανήτης

Sportdog Team
Νεότερα για την υγεία του Πελέ - Ανακοίνωση του νοσοκομείου - Αγωνιά ο πλανήτης

Όλοι εύχονται ο "βασιλιάς" του ποδοσφαίρου να βγει νικητής στη σκληρή μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Πελέ εξέδωσε το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου.

Η διοίκηση του νοσοκομείου "Άλμπερτ Άινσταϊν" ουσιαστικά διέψευσε τα ρεπορτάζ για επιδείνωση της υγείας του 82χρονου Πελέ, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει παρουσιάσει επιδείνωση".

Το πρωί του Σαββάτου υπήρξαν άσχημα μαντάτα για την κατάσταση της υγείας του «μαύρου διαμαντιού», αφού σύμφωνα με τη «Folha», το τελευταίο διάστημα δεν φέρνουν αποτελέσματα οι χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται. Τονίζοντας ότι ο καρκίνος (ξεκίνησε από το έντερο) έχει κάνει μετάσταση σε πνεύμονες και συκώτι.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος ο Πελέ φρόντισε να καθησυχάσει τα εκατομμύρια των θαυμαστών του, με μήνυμα στα social media.

«Φίλοι μου, θέλω όλοι να παραμείνουν ψύχραιμοι και αισιόδοξοι. Είμαι δυνατός, με πολλή ελπίδα και ακολουθώ τη θεραπεία μου ως συνήθως. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ιατρική και νοσηλευτική ομάδα για όλη τη φροντίδα που έλαβα. Έχω μεγάλη πίστη στο Θεό και κάθε μήνυμα αγάπης που έλαβα από εσάς από όλον τον κόσμο με κρατάει γεμάτο ενέργεια. Και επίσης υποστηρίξτε και τη Βραζιλία στο Μουντιάλ. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags