Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η συμφωνία Μαρινάκη με Σκάρπα - Νέα εξέλιξη με Μαρσέλο Αυτόν "διώχνει" ο Μίτσελ από την Ισπανία!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-04 10:00:00

Η συμφωνία Μαρινάκη με Σκάρπα - Νέα εξέλιξη με Μαρσέλο - Αυτόν "διώχνει" ο Μίτσελ από την Ισπανία!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η συμφωνία Μαρινάκη με Σκάρπα - Νέα εξέλιξη με Μαρσέλο - Αυτόν "διώχνει" ο Μίτσελ από την Ισπανία!

Τι συνέβη με τους Βραζιλιάνους και ποιος "κόβεται" στην προετοιμασία. Γιατί κατέληξε στη Νότιγχαμ παρά την αρχική συμφωνία του καλοκαιριού, πώς φαίνεται να γυρίζει το κλίμα για τον σούπερ σταρ της Ρεάλ και ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που παρότι ταξίδεψε μαζί με την ομάδα στο εξωτερικό, συνεχίζει να απογοητεύει;

Ο Γκουστάβο Σκάρπα είναι κεντρικό πρόσωπο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες, καθώς παρά τις πληροφορίες που υπήρχαν από το καλοκαίρι ότι τον Γενάρη θα φορούσε τα ερυθρόλευκά, Βραζιλιάνος άσος δεν θα έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί.

Το sportdog είχε γράψει αρκετά άρθρα το προηγούμενο διάστημα για το συγκεκριμένο θέμα, αναπτύσσοντας μεταξύ άλλων ότι αφενός και ο ίδιος ο παίκτης έχει όνειρο για να παίξει στη Αγγλία (το έχει δηλώσει, δημόσια, σε συνεντεύξεις, το τελευταίο διάστημα), αφετέρου δεν υπάρχει χώρος στην 11άδα του Ολυμπιακό για τον Σκάρπα!

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό να το υποστηρίζει κάποιος αυτό για έναν παίκτη με την ποιότητα του Βραζιλιάνου, αλλά είναι η αλήθεια. Γιατί ο λόγος που δεν θα έρθει ο Σκάρπα, είναι οι μεταγραφές των Χάμες και Μπιέλ κυρίως. Όταν υπήρχε η επαφή και συμφωνία με το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη το περασμένο καλοκαίρι, στην ομάδα δεν υπήρχαν οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες και κυρίως ο Κολομβιανός σούπερ σταρ, που δεν γίνεται να βγει από την 11άδα. Αφού όμως η διοίκηση έφερε τους δύο top κλάσης παίκτης, τα δεδομένα άλλαξαν.

Τώρα που έχει επιστρέψει και ο Κώστας Φορτούνης (και δεν αποκλείεται να συνυπάρχει με τον Χάμες στην 11άδα) και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός εξτρέμ, είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει χώρος για τον Σκάρπα. Κάπως έτσι κατέληξε στην Αγγλία και στη Νότιγχαμ, όπου θα μείνει σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι.

Πέρα από το θέμα του Βραζιλιάνου, που μάλλον έχει σηκωθεί πολλή σκόνη χωρίς να υπάρχει τελικά τόσο σημαντικός λόγος, έχει ενδιαφέρον να δούμε και το θέμα του συμπατριώτη του Μαρσέλο. Που όπως έχετε διαβάσει εδώ, στο sportdog, δεν είναι τόσο απλό όπως ήταν, για παράδειγμα, του Βρσάλικο που έφυγε από τη μια μέρα στην άλλη. Ο Μαρσέλο είναι άλλο μέγεθος, άλλο όνομα, χρειάζεται άλλη διαχείριση. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που πριν από μερικούς μήνες σήκωσε το Champions League, με συμβόλαιο 14-15 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο, διεθνής με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Δεν γίνεται μέσα σε δύο μήνες απλά να τον διώξεις.

Για αυτό και είχε την ευκαιρία για να πάει στην προετοιμασία που, η αλήθεια είναι, προσπαθεί πολύ. Τι σημαίνει το πολύ για έναν παίκτη σαν τον Μαρσέλο, είναι ζητούμενο. Γιατί αν χάσει κάποια κιλά ακόμα και αποφασίσει να δουλέψει τη φυσική του κατάσταση, θα έχει θέση στην 11αδα. Θα το κάνει όμως; Την ευκαιρία να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν πάντως (εκτός αν ο ίδιος ζητήσει κάτι διαφορετικό), θα την έχει.

Κάτι που δεν είναι σίγουρο για τον Ντορόν Λάιτνερ, ο οποίος δεν φαίνεται να ενσωματωθεί και συνεχίζει εκτός ομάδας. Η εικόνα του και στην προετοιμασία στην Ισπανία προβληματίζει και αν δεν βελτιωθεί άμεσα, όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του ενόψει Ιανουαρίου!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Άβιλα… θα φέρει Έλληνα χαφ 4 εκατ. στο Λιμάνι - "Σφήνα" από ΑΕΚ - Ομάδα έκπληξη για Καρέλη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags