Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πολυεργαλείο στα χέρια του Γιοβάνοβιτς - 10αρι και εξτρέμ με γκολ - Πρόλαβε και τον υπέγραψε ο ΠΑΟ!
| 2022-12-04 20:30:00

Πολυεργαλείο στα χέρια του Γιοβάνοβιτς - 10αρι και εξτρέμ με γκολ - Πρόλαβε και τον υπέγραψε ο ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
Πολυεργαλείο στα χέρια του Γιοβάνοβιτς - 10αρι και εξτρέμ με γκολ - Πρόλαβε και τον υπέγραψε ο ΠΑΟ!

Ο Χρήστος Κριπαράκος είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ για το Τριφύλλι. Έβαλε γκολάρα, διακρίθηκε στο ματς με την Πάφο και μένει να δούμε πως θα αξιοποιηθεί από τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος με την Πάφο, ωστόσο ήταν αρκετά σημαντικό για όσους έπαιξαν πως η ομάδα έκανε το εις βάρος της 0-2 σε 2-2, βγάζοντας χαρακτήρα.

Ένας από τους διακριθέντες του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Πάφο ήταν αναμφίβολα ο Χρήστος Κριπαράκος!

Το προφίλ του πράσινου σκόρερ

Το 2015 εντάχθηκε στην Κ12 του Τριφυλλιού μετά από παρουσία του στην ακαδημία «Couros FC» που ανήκει στο Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Πρόκειται για ένα παιδί στη συνέχεια αναδείχθηκε στην Κ17 του Παναθηναϊκού και σταδιακά έπαιρνε... τις προαγωγές του. Είναι 19χρονών και αγωνίζεται κατά βάση ως δεκάρι!

 

Μάλιστα, έχει προλάβει ήδη να αγωνιστεί με την Εθνική Ελπίδων, ενώ φέτος έχει καταγράψει και 72΄ με τον Παναθηναϊκό Β΄στην δεύτερη κατηγορία. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2021 και δεσμεύεται με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ η αξία του αυτή τη στιγμή ανέρχεται στις 150 χιλ. ευρώ. Μάλιστα, έχει γενικότερα έφεση στο σκοράρισμα, μιας και με την Εθνική Κ19 είχε βάλει 2 γκολ σε 5 αγώνες.

Ούτως ή άλλως αυτό φάνηκε και απόψε με το πανέμορφο γκολ που έβαλε ενάντια στην Πάφο. Φαντάζει δύσκολο να τον δούμε με την πρώτη ομάδα φέτος, μιας και είναι μόλις 19 ετών, ωστόσο είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον πρότζεκτ, από τη στιγμή κιόλας που αγωνίζεται και ως αριστερό εξτρέμ και σίγουρα θα μπορούσε ο Γιοβάνοβιτς να τον αξιοποιήσει.

Ουσιαστικά με λίγη... τύχη και ευνοϊκές συγκυρίες, συνδυαστικά με το ότι χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι, είναι μια περίπτωση που θα μπορούμε να βλέπουμε αρκετά στο μέλλον εάν δουλέψει κατάλληλα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή στον ΠΑΟ - Αυτόν ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς για Γενάρη - Αλλάζουν ξαφνικά τα σχέδια!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags