Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ένας καλύτερος Τσέριν για Ολυμπιακό - Σε κόντρα με τη διοίκηση, θέλουν 6 εκατ. - Τρεξίματα και ασίστ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-08 20:43:00

"Ένας καλύτερος Τσέριν για Ολυμπιακό - Σε κόντρα με διοίκηση, θέλουν 6 εκατ. - Τρεξίματα και ασίστ"

του Γιώργου Κτενά
"Ένας καλύτερος Τσέριν για Ολυμπιακό - Σε κόντρα με διοίκηση, θέλουν 6 εκατ. - Τρεξίματα και ασίστ"

"Μεγάλη έκπληξη να έρθει στο Λιμάνι - Γεμάτο οκτάρι, box to box"! Μία μεταγραφή έκπληξη εξετάζουν στο Λιμάνι, καθώς στα φιλικά που έδωσαν στην Ισπανία εντόπισαν έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά, σε μία θέση όπου φαίνεται να είναι... γεμάτοι.

Ολυμπιακός: Το όνομα του Νίκολας Ρασκίν έχει συνδεθεί με τους Πειραιώτες, δεδομένου ότι ο 21χρονος διεθνής Βέλγος άσος φαίνεται ότι βρίσκεται στα πλάνα των Ερυθρόλευκων μετά από το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες, στο πλαίσιο της διακοπής λόγω του Μουντιάλ.

Ο Ρασκίν είναι κεντρικός χαφ, με αξία στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο που φτάνει, ήδη, στα 7 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του με τη Σταντάρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι μπορεί μέσα στον επόμενο μήνα, να αρχίσει επαφές με όποια ομάδα θέλει για τη συνέχεια της καριέρας του.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Σωτήρη Γιωτάκη, που παρακολουθεί το ποδόσφαιρο στο Βέλγιο, προκειμένου να μας πει την άποψή του για τον παίκτη, αλλά και όσα υπάρχουν γύρω από την υπόθεσή του.

"Ο,τι καλύτερο έχει η Σταντάρ - Καλύτερος Τσέριν - Γεμάτο οκτάρι, box to box"

Σωτήρη, ποια είναι η άποψη που έχεις για τον Ρασκίν;

"Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, είναι ο,τι καλύτερο διαθέτει η Σταντάρ και είναι το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου. Στα 21 του έχει ήδη καθιερωθεί και απο τα 19 πήρε φανέλα βασικού απο τον τότε τεχνικό Μισέλ Πρεντόμ που τον έριξε στα βαθιά. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 23' και βρίσκεται πλέον σε κόντρα με την διοίκηση για να ανανεώσει όπως και ο μουντιαλικός Αμαλά που με την σειρά του έχει παίξει στα ρεπορταζ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκου. Η διοίκηση τον πιέζει να ανανεώσει αλλιώς θα τον στείλει στην Β' ομάδα όπως τον Μαροκινό, Αμαλά (ο οποίες ήταν εξαιρετικός - 9/4 - μέχρι να συγκρουστεί με την διοίκηση)".

Σε ποιες θέσεις μπορεί να παίξει;

"Ο Ράσκιν είναι ένας καλύτερος... Τσέριν. Ένα "γεμάτο" οκτάρι, box to box μέσος, που μπορεί να καλύψει και πιο δημιουργικό ρόλο (10αρι) είτε να οπισθοχωρήσει (εξάρι). Σύγχρονος μέσος, με αντίληψη, τρεξίματα. Βάζει τα πόδια του στην φωτιά (τρεις κίτρινες) αλλά βοηθά και στην ανάπτυξη (τέσσερις ασίστ)".

"Έκπληξη αν έρθει στον Ολυμπιακό - Στη θέση του Ιν-Μπομ - Με Εμβιλά και Χάμες"

Πόσα λεφτά μπορεί να χρειάζεται για να έρθει στην Ελλάδα, αν μπορεί να έρθει;

|Η Σταντάρ αντιμετώπισε τεράστια οικονομικά προβλήματα την τελευταία τετραετία και έτσι εξηγείται η βαθμολογική κατρακύλα. Απο το καλοκαίρι γύρισε σελίδα και... συμμαζεύτηκε, παραμένοντας βέβαια ανοιχτή για πωλήσεις. Απο τον Ράσκιν περιμένει να γεμίσει τα... ταμεία της και έτσι θα χρειαστεί ένα σεβαστό ποσό άνω των 6 εκ ευρώ για να συμφωνήσει για την παραχώρηση του.  Ακόμα και αν δεν αποχωρήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, το καλοκαίρι θα ανοίξει τα φτερά του εκτός Λιέγης, καθώς ήδη βρίσκεται στα μπλοκάκια μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων.  Η μετακίνηση του στην Ελλάδα θα αποτελέσει έκπληξη, αν και ο Ολυμπιακός μπορεί να ελπίζει έχοντας ήδη δίαυλο με τη Σταντάρ (Λαίφης, Ζινκερνάγκελ, Ντοσεβί, Μανιάτης, Γιαταμπαρέ)".

Τέλος, αν πούμε ότι θεωρητικά μπορεί να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, με ποιους από το ρόστερ του Ολυμπιακού ταιριάζει να συνυπάρξει στην 11άδα.

Στον Ολυμπιακό θα είχε την θέση του Χουάνγκ καθώς λειτουργεί καλύτερα σαν 8αρι. Χρειάζεται έναν κλασικό αμυντικό μέσο να τον καλύπτει (Εμβιλα) ενώ θα δίνει ανάσες στον πιο δημιουργικό (Χάμες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με τον πιο... hot Έλληνα του Ολυμπιακού - Ψάχνει ομάδα - Ποιος τον "διώχνει" από του Ρέντη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags