Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντουέιν Μπέικον: "Αγαπώ να παίζω για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού - Δίνω την καρδιά μου - Μπορούσαμε και στο ΣΕΦ"
| 2022-12-09 13:17:00

"Αγαπώ να παίζω για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού - Δίνω την καρδιά μου - Μπορούσαμε και στο ΣΕΦ"!

Του Χρήστου Δημόπουλου
"Αγαπώ να παίζω για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού - Δίνω την καρδιά μου - Μπορούσαμε και στο ΣΕΦ"!

Ο Ντουέιν Μπέικον στο Sportdog για την Αρμάνι κι όχι μόνο! Έκανε απίστευτα πράγματα με ρεκόρ καριέρας (31 πόντοι) απέναντι στο Μιλάνο και μετά το μαγικό φινάλε στο ΟΑΚΑ, το Sportdog τον βρήκε στα αποδυτήρια και μίλησε στον Χρήστο Δημόπουλο.

Παναθηναϊκός - Ντουέιν Μπέικον: Ο Παναθηναϊκός με κατάθεση ψυχής οδήγησε το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στην παράταση και εκεί το πήρε με το τελικό 90-77, χάρη στον ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Μπέικον που σταμάτησε στους 31 πόντους!

Ο Αμερικανός αρχισκόρερ είναι αυτή τη στιγμή μαζί με τον Κλάιμπερν, ο καλύτερος παίκτης που κυκλοφορεί στην Ευρώπη. Η επίδρασή του στον Παναθηναϊκό είναι τεράστια και ο ίδιος νιώθει καλά, βλέποντας όλοι να τον εμπιστεύονται τόσο πολύ. Από τον κόσμο, μέχρι το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες του. Η μεταγραφή του μοιάζει σαν να είναι ακριβώς αυτό που έλειπε, για να μετατρέψει μια καλή ομάδα, σε ένα σύνολο ικανό για την υπέρβαση στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Μετά το μαγικό φινάλε στο ΟΑΚΑ, το Sportdog βρήκε τον Μπέικον στα αποδυτήρια και μίλησε στον Χρήστο Δημόπουλο για τη μεγάλη επικράτηση επί της Αρμάνι, τη σύνδεση με τον κόσμο, καθώς και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντουέιν Μπέικον για:

Τη μεγάλη νίκη με την Αρμάνι Μιλάνo: "Όταν παίξαμε άμυνα, τα καταφέραμε. Σε μεγάλο μέρος του αγώνα φαινόμασταν σχεδόν σαν να μην θέλουμε να αμυνθούμε. Ξέρουμε τι είδους ομάδα είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε, έχω ξαναπεί ότι ήμουν το "κλειδί" που έλειπε! Όταν έπρεπε βγήκαμε μπροστά, τα δώσαμε όλα στην άμυνα, βάλαμε μεγάλα σουτ και στο τέλος ήμασταν εμείς που πήραμε τη νίκη".

Το πως ζει την "καυτή" ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και τη σχέση του με τον κόσμο: "Αγαπώ το μπάσκετ. Αγαπώ να παίζω για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Κάθε φορά έρχομαι στο ΟΑΚΑ, για να δώσω και την καρδιά μου για την ομάδα και τον κόσμο!".

Το αν ο τρόπος που έχασαν από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, τους έχει πεισμώσει ενόψει της συνάντησής τους στην Euroleague (σ.σ. στις 30 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ): "Ναι αυτό ισχύει, αλλά μέχρι τότε μας περιμένουν αρκετά ματς σε Euroleague και πρωτάθλημα. Είχαμε καλές ελπίδες να κερδίσουμε εκεί (σ.σ. στο ΣΕΦ), αλλά το έχουμε ήδη αφήσει πίσω και προχωράμε".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η διάσημη ξανθιά απατεώνισσα "έφαγε" χρήματα και από τον Νίκο Παππά - Φωτογραφία ντοκουμέντο! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags