Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πέφτουν υπογραφές για το μεγάλο διπλό deal του Ολυμπιακού - "Αρπάζει" παίκτη από Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-10 18:01:00

Πέφτουν υπογραφές για το μεγάλο διπλό deal του Ολυμπιακού - "Αρπάζει" παίκτη από Ελλάδα!

Sportdog Team
Πέφτουν υπογραφές για το μεγάλο διπλό deal του Ολυμπιακού - "Αρπάζει" παίκτη από Ελλάδα!

Οι Πειραιώτες είναι κοντά σε μία διπλή συμφωνία εκατομμυρίων. Ποιος θα αποχωρήσει από τους Πειραιώτες και ποιος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα; Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε μεταγραφική τράμπα...

Ολυμπιακός - Άρης: Όλο και πιο κοντά πλησιάζει η επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Άρη. Άλλωστε όπως έχουμε επισημάνει ξανά, οι Κίτρινοι φαντάζουν η καλύτερη λύση έστω για 6 μήνες, τόσο για τους ίδιους και τον ποδοσφαιριστή, όσο φυσικά και για τον Ολυμπιακό.

Στην ομάδα του Άλαν Πάρντιου ο 27χρονος φορ ποτέ στην ουσία δεν αντικαταστάθηκε, θα έχει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και μπορεί να συνθέσει δυνατό δίδυμο στην επίθεση με τον Γκρέι, ο οποίος παραμένει αμετακίνητος. Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό, παρά την πολύ μεγάλη δαπάνη της απόκτησης του (σ.σ. σχεδόν 5 εκατ. ευρώ), μετά την φυγή του Πέδρο Μαρτίνς που τον επέλεξε, ποτέ δεν υπολογίστηκε ιδιαίτερα. Ούτε από τον Κορμπεράν, ούτε από τον Μίτσελ.

Μην ξεχνάμε και το ξεκαθάρισμα που πρέπει να γίνει στο μεγάλο ρόστερ των Πειραιωτών κατόπιν εισήγησης του Μίτσελ, οπότε δύσκολα θα χωρούσε ο Αμπουμπακάρ σε μια τελική Ερυθρόλευκη 25αδα. Ο Άρης είναι η πιο ασφαλής επιλογή και γι' αυτό, το πλαίσιο και ο ακριβής τρόπος της επιστροφής του στο "Κλ. Βικελίδης" θα βρεθεί. Κι εδώ εμπλέκεται και ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ είναι έτοιμη να κάνει την κίνησή της επίσημα προς τον Άρη για τον Αργεντινό εξτρέμ, ο οποίος βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο μεγάλο λιμάνι. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τον Μαντσίνι στου Ρέντη, o Άρης προσπαθεί να πετύχει το καλύτερο οικονομικά deal για τους ίδιους, οπότε μπορεί ο παίκτης ν' αποτελέσει αντάλλαγμα για την άνοδο του Καμαρά στη Θεσσαλονίκη. Κρατείστε κι αυτό το ενδεχόμενο ανοικτό...

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μαντσίνι είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας από τον Άρη και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα της μεταγραφής του. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και να στραβώσει η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό (πράγμα δύσκολο), οι Κίτρινοι θα επιδιώξουν την παραχώρησή του σε σύλλογο του εξωτερικού. Το επισημαίνουμε γιατί αν συνεχίσει στην Ελλάδα ο Αργεντινός, αυτό θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει top όνομα στον Ολυμπιακό σε 48 ώρες - Φέρνει παίκτη από Ισπανία ο Μίτσελ - Σκάει πώληση

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags