Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έσκασε" τώρα: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό - Επίσημη η πρώτη μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-11 18:45:00

"Έσκασε" τώρα: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό - Επίσημη η πρώτη μεταγραφή!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό - Επίσημη η πρώτη μεταγραφή!

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν με κάθε επισημότητα τη συμφωνία με ξένο ποδοσφαιριστή, που έρχεται στην Ελλάδα για να πάρει φανέλα βασικού.

Ολυμπιακός: Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι ο Ροντινέι!

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή των Ερυθρολεύκων και αποκτήθηκε με σκοπό να γίνει ο βασικός δεξιός μπακ της ομάδας, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση του Άβιλα και παράλληλα αντικαθιστώντας τον Βρσάλικο, που αποχώρησε πρόωρα από τον σύλλογο.

Ο Ροντινέι είχε συμφωνήσει με τους Πειραιώτες εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση "έσκασε" το απόγευμα της Κυριακής, με τον Βραζιλιάνο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2025.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Ροντινέι στον Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, Ροντινέι, έως το 2025.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ροντινέι Μαρσέλο ντε Αλμέιντα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με τους «ερυθρόλευκους», μέχρι το 2025.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, ο οποίος γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1992, προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη Φλαμένγκο, με την οποία αφού πραγματοποίησε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, κατέκτησε το Κόμπα Λιμπερταδόρες και ήταν βασικός στον τελικό εναντίον της Ατλέτικο Παραναένσε.

Με τη φανέλα της, από το 2015, έκανε 163 συμμετοχές, έδωσε 17 ασίστ και πέτυχε έξι γκολ. Με την ίδια ομάδα πανηγύρισε το Κόπα Λιμπερταδόρες του 2019, το Πρωτάθλημα του 2019 και χάρη σε δική του εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το Κύπελλο του 2022.

Τον Δεκέμβριο του 2019 είχε παραχωρηθεί στην Ιντερνασιονάλ με τη μορφή δανεισμού, καταγράφοντας 50 συμμετοχές (τρία γκολ, εννέα ασίστ).


Στο παρελθόν πέρασε από ομάδες όπως η Αβαΐ, η Μαρσίλιο Ντίας, η Κορίνθιανς, η CRAC, η Σοσιάλ Εσπορτίβα Βιτόρια, η Πεναπολένσε και η Πόντε Πρέτα. Αποτέλεσε μέλος της προεπιλογής του ομοσπονδιακού προπονητή της Βραζιλίας, Τίτε, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.»

Ο 30χρονος αμυντικός, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωσή του, ανέβασε το πρώτο του post στα social media, γράφωντας στα... ελληνικά.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτήν την ευκαιρία, μια νέα ιστορία ξεκινάει τωρα. Πάμε Ολυμπιακε!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στόπερ σπεσιαλίστας στα στημένα - Παικταράς για ΑΕΚ, Ολυμπιακό - 1.5 εκατ. συν μπόνους για Ελλάδα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags