Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Νο1 στόχος του Γιοβάνοβιτς "φλερτάρει" με Ολυμπιακό - Γίνεται... νέος Χουανγκ για να έρθει στο Λιμάνι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-11 21:31:00

Ο Νο1 στόχος του Γιοβάνοβιτς "φλερτάρει" με Ολυμπιακό - Γίνεται... νέος Χουανγκ για να έρθει Λιμάνι!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ο Νο1 στόχος του Γιοβάνοβιτς "φλερτάρει" με Ολυμπιακό - Γίνεται... νέος Χουανγκ για να έρθει Λιμάνι!

Η κόκκινη "σφήνα" λόγω Μουντιάλ και τι γίνεται με Ράσκιν/Ντράγκους! Το Sportdog.gr μεταφέρει τρία... σούπερ παρασκήνια για τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού ενόψει Ιανουαρίου, αλλά και το "μπλέξιμο" με τον Παναθηναϊκό. Ποιος παίκτης που ήθελε ο προπονητής του Τριφυλλιού, μπορεί τελικά να έρθει στην Ελλάδα αλλά να φορέσει τα ερυθρόλευκα;

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Nίκολας Ράσκιν,  Ντένις Ντράγκους, Σελίμ Αμαλά! Τρία ονόματα που το τελευταίο 10ημερο έχουν γραφτεί σε μεταγραφικά ρεπορτάζ, σε ελληνικά και βελγικά ΜΜΕ, τα δυο πρώτα για τον Ολυμπιακό και ο τρίτος για τον Παναθηναϊκό! Παρεμπιπτόντως και οι τρεις είναι συμπαίκτες στην Σταντάρ Λιέγης! Σύμπτωση λέτε; Η μανατζερική πιάτσα πάντως δεν πιστεύει σε... συμπτώσεις, αντιθέτως ιντριγκάρει αγρίως με τον Αμαλά!

Ο Ράσκιν είναι 22χρονος (παρά δυο μηνών) Βέλγος μέσος, βασικός στην U21, "8αρο - 6άρι", με χρηματιστηριακή αξία 7.000.000 ευρώ, που κάνει μια σούπερ σεζόν (17 ματς/1γκολ/4ασίστ) κι ενώ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Έχει την ιδιαιτερότητα πως η οικογένειά του είναι και οι ατζέντηδες του, έχοντας μάλιστα φτιάξει το δικό τους Γραφείο ("ΤΕΑΜ RASKIN"). Περίπτωση ίδια δηλαδή - ως προς αυτό - με τους Αντρίγια Ζίφκοβιτς και Βασίλη Μπάρκα!!

Ο Αμαλά  είναι 26χρονος Μαροκινός μέσος, βασικότατος στο Μουντιάλ (5 συμμετοχές με 330') έχοντας φτάσει στα ημιτελικά, "8αρο-10άρι" που παίζει με ανάποδο πόδι κι αριστερός μέσος (εσωτερικός και εξωτερικός), με χρηματιστηριακή αξία 4.500.000 ευρώ, ήταν βασικός/αναντικατάστατος/ πρώτος σκόρερ στην Σταντάρ ( 9 ματς τα 8 ήταν 90λεπτα/4 γκολ/ 1 ασιστ) μέχρι αρχές Οκτωβρίου που σταμάτησε να παίζει κι αφοσιώθηκε στην Εθνική του ομάδα ενώ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ (όπως δηλαδή ο Ράσκιν) μένει ελεύθερος το καλοκαίρι!! Ανήκει σε ένα από τα κορυφαία παγκοσμίως μανατζερικά Γραφεία, την CAA Stellar, που αυτό το καλοκαίρι ήταν ο καλύτερος... προμηθευτής παικτών του Βαγγέλη Μαρινάκη σε Νότιγχαμ (Μόργκαν Γκιμπς Ουάιτ , Χέντερσον, Μούσα Νιακατέ, Ρίτσαρντς),  και Ολυμπιακό (Μπιέλ, Μπακαμπού)!!!

Ο Ντένις Ντράγκους είναι 23χρονος διεθνής Ρουμάνος επιθετικός, σεντερ φορ που παίζει όμως και δεύτερος επιθετικός και αριστερός εξτρεμ, με χρηματιστηριακή αξία 2.000.000 ευρώ, βασικός την φετινή σεζόν στο κλαμπ της Λιέγης (17 ματς/ 4 γκολ), με το οποίο έχει συμβόλαιο για ακόμη 1,5 χρόνο! Έχει ατζέντη τον Πιέτρο Κιόντι, τον Ιταλό πρώην στενό συνεργάτη του αμφιλεγόμενου Φάλι Ραμαντάνι, που έχει πάρει τα δικαιώματα του Ραζβάν Λουτσέσκου για την Serie A!! O agent Kιόντι αυτό το καλοκαίρι έφερε τον Μλάντεν στον Παναιτωλικό ενώ στο παρελθόν είχε  φτάσει πολύ κοντά σε  deal με τον Ολυμπιακό για τον Ρουμάνο διεθνή κίπερ Ταταρουσάνου και ήταν πίσω απο την μεταγραφή του επίσης Ρουμάνου Νεντελτσιάρου στην ΑΕΚ. Αν μη τι άλλο υπάρχει μια μικρή δόση... μανατζερικής διαπλοκής!

Πάμε τώρα και στο παρασύνθημα: Ράσκιν και Αμαλά δεν δέχτηκαν να ανανεώσουν με την Σταντάρ και ο βελγικός σύλλογος τους έχει βάλει πωλητήριο ενόψει Γενάρη για να μην τους χάσει τσάμπα σε 6 μήνες. Όσον αφορά στον Ντράγκους φέρεται να είναι περισσότερο υπόθεση με ...καλοκαιρινή προοπτική!

ΡΑΣΚΙΝ/1 : Μονακό, Μπριζ, Άντερλεχτ, Αϊντχόφεν, Σπέτσια, Έμπολι, Ρέιντζερς και Σάλτσμπουργκ είναι οι 8 ευρωπαϊκές ομάδες, εκτός απο τον Ολυμπιακό, που σύμφωνα με την οικογένεια του Βέλγου μέσου έχουν εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον τους για να τον αποκτήσουν. Ηλικία, ταλέντο, προσεχώς ελεύθερος, εθνικότητα, χρηματιστηριακή αξία, αποτελούν βασικούς λόγους για να είναι περιζήτητος...

ΡΑΣΚΙΝ/2 : Μην ξεχνάμε πως υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν ακόμη και την Μπαρτσελόνα να τον κάνει σκάουτινγκ ενόψει Ιανουαρίου! Αρέσει πολύ στους "ερυθρόλευκους" αλλά έχουν πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, για αυτό και κρατάνε χαμηλούς τόνους! Ας κρατήσουμε, με ότι αυτό συνεπάγεται, πως όνειρο του Ράσκιν είναι να κλείσει σε ομάδα της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ...

ΑΜΑΛΑ/1 : σύμφωνα με την ελληνική μανατζερική πιάτσα ήταν ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την θέση του δημιουργικού χαφ που θα ενισχυθεί ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός. Αυτό όμως, προ... Μουντιάλ! Είχαν γίνει επαφές των "πράσινων" με την  πλευρά του Μαροκινού μέσου, με τον τελευταίο να μην απορρίπτει την Ελλάδα και τους "πράσινους" αλλά να δίνει προτεραιότητα σε ανώτερα πρωταθλήματα. Για αυτό και ήθελε να περιμένει το Μουντιάλ, ποντάροντας σε ενδεχόμενο boostάρισμα απο την... πασαρέλα του Κατάρ. Και μάλλον θα δικαιωθεί! Το Μαρόκο κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις και μια τρελή, τρελή πορεία ως τους "4" (έχοντας πετάξει έξω Βέλγους, Ισπανούς και Πορτογάλους), ο Αμαλά είναι βασικός και βλέπει το όνειρό του να παίξει (βασικά) στην Αγγλία, την Ισπανία ή την Ιταλία πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθεί.

ΑΜΑΛΑ/2 : Υπάρχει όμως και μια διαφορετική εκτίμηση - προσέγγιση από κομμάτι της ελληνικής πιάτσας agents, η οποία θεωρεί πως ο Μουντιλιακός Μαροκινός μέσος μπορεί να αποτελέσει περίπτωση... Ιν Μπεόμ Χουάνγκ Νο 2 για τον Ολυμπιακό (ή την... Φόρεστ)!! Τι εννοούν; Όπως δηλαδή με τον Νοτιοκορεάτη μέσο, που πρώτα προσέγγισε η ΑΕΚ - επιλογή/εισήγηση Αλμέιδα - χωρίς όμως, να μπορεί να τον ψήσει για Ελλάδα ώσπου τον έφερε ο Ολυμπιακός, με την καταλυτική συμβολή βεβαίως της αγγλικής εταιρίας κολοσσού που τον εκπροσωπεί, της CAA Base, το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβεί τον επόμενο μήνα και με τον Αμαλά (που ήθελε  Παναθηναϊκός) και το απαραίτητο πουσάρισμα της Stellar!! Και να τον δούμε έτσι ... ξαφνικά στα "ερυθρόλευκα", είτε απευθείας (όπως τον Ιν Μπεομ), είτε μέσω... Νότιγχαμ (όπως συνέβη με τον ομοσταβλό του Ουί Τζο Χουάνγκ).

ΒASE/STELLAR: τι κοινό έχουν, εκτός από την σούπερ συνεργασία τους με τον Βαγγέλη Μαρινάκη; Το... CAA!! Βλέπετε η CAA Base εξαγόρασε με αμερικάνικα κεφάλαια την Stellar, που πλέον ονομάζεται CAA Stellar, προκειμένου να κάνουν... πάρτι (βασικά) στην αγορά της Πρέμιερ Λιγκ! Έχουν βέβαια τα δυο Γραφεία διατηρήσει την αυτονομία τους και το πελατολόγιο τους (δεν ενώθηκαν) αλλά μιλάμε για "συγκοινωνούντα δοχεία". Θυμίζω πως και ο κόουτς της Φόρεστ, Στηβ Κούπερ, είναι πελάτης της CAA Base...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στόπερ σπεσιαλίστας στα στημένα - Παικταράς για ΑΕΚ, Ολυμπιακό - 1.5 εκατ. συν μπόνους για Ελλάδα"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags