Facebook Pixel Αργεντινή - Λιονέλ Μέσι: Συγκινητικό - Δημοσιογράφος σε Μέσι: "Έφερες ευτυχία στις ζωές των Αργεντινών!" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-12-14 18:10:00

Συγκινητικό - Δημοσιογράφος σε Μέσι: "Έφερες ευτυχία στις ζωές των Αργεντινών!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκινητικό - Δημοσιογράφος σε Μέσι: "Έφερες ευτυχία στις ζωές των Αργεντινών!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα δημόσιο "ευχαριστώ" των Αργεντινών στον GOAT Μέσι, που έφερε ευτυχία στις ζωές τόσων πολλών ανθρώπων στην πατρίδα του.

 

Αργεντινή - Λιονέλ Μέσι: Η ρεπόρτερ της Television Publica, Σοφία Μαρτίνεθ, μετά το τέλος του αγώνα με την Κροατία (3-0) απευθύνθηκε στον Λιονέλ Μέσι, αποθεώνοντάς τον και μιλώντας του εκ μέρους όλων των Αργεντινών!

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος είπε απευθυνόμενη στον GOAT τα εξής:

"Το τελευταίο πράγμα που θέλω να σου πω, και δεν είναι ερώτηση, αλλά ήθελα απλώς να πω ότι έρχεται ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σίγουρα, όλοι οι Αργεντινοί θέλουμε να κερδίσουμε την κούπα. Θέλω απλώς να σου πω ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα υπάρχει κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει και είναι το γεγονός ότι είχες απήχηση στους Αργεντινούς, όλους. Μιλώ σοβαρά.

Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει φανέλα της ομάδας σου, ανεξάρτητα από το αν είναι ψεύτικη, αληθινή ή φτιαγμένη. Πραγματικά, άφησες το στίγμα σου στη ζωή όλων. Και αυτό, για μένα, είναι πέρα από το να κερδίσεις οποιοδήποτε Παγκόσμιο Κύπελλο. Κανείς δεν μπορεί να σου το πάρει αυτό και αυτή είναι η ευγνωμοσύνη μου, για την ποσότητα της ευτυχίας που φέρνεις σε πολλούς ανθρώπους. Ελπίζω σοβαρά να λάβεις αυτά τα λόγια στην καρδιά σου γιατί πραγματικά πιστεύω ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από το να κερδίσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και το έχεις ήδη. Οπότε σε ευχαριστώ, αρχηγέ".

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags