Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι θα κατέβει ο ΠΑΟ με τον Βόλο - Σημαντική απόφαση Γιοβάνοβιτς για τις μεταγραφές
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-14 21:09:00

Έτσι θα κατέβει ο ΠΑΟ με τον Βόλο - Σημαντική απόφαση Γιοβάνοβιτς για τις μεταγραφές

Sportdog Team
Έτσι θα κατέβει ο ΠΑΟ με τον Βόλο - Σημαντική απόφαση Γιοβάνοβιτς για τις μεταγραφές

Οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να επανέλθουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους μετά τη διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Σέρβο τεχνικό της ομάδας να έχει πάρει τις αποφάσεις του για την βασική ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός: Για τα δεδομένα των μεταγραφών στους Πράσινους, αλλά και για τις αποφάσεις που έχει πάρει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα της ομάδας του ενόψει του αγώνα με τον Βόλο μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ασχολείται ο Παναθηναϊκός για δεξί εξτρέμ, χαφ και αριστερό μπακ, όλες από το εξωτερικό. Στόχος να έχει γίνει τουλάχιστον μια μεταγραφή μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη και να μην αργήσουν να έρθουν. Δεν θα είναι ελεύθεροι, θα είναι παίκτες ενεργοί, με προπονήσεις, για να βοηθήσουν άμεσα. Τα ονόματα των Γιάχανμπακς και Κάουλι που έχουν γραφτεί είναι δυο που ισχύουν, αλλά εξετάζονται πολλοί παίκτες. Για τις ανανεώσεις, πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να παραμείνουν και ο Αϊτόρ και ο Ρούμπεν, αλλά και οι Σένκεφελντ-Κουρμπέλης και να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται το θέμα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα για την ενδεκάδα του Τριφυλλιού με τον Βόλο ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε: «Δε νομίζω ότι θα έχει σχέση το ματς αυτό με το ματς στο πρωτάθλημα. Ο Βόλος είναι μια πολύ καλή ομάδα, θα παίξει λίγο πιο προσεκτικά, πιο σφιχτά. Ο Παναθηναϊκός θα κατέβει με την βασική του ομάδα, δηλαδή με τους Λοντίγκιν, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσουν, Χουάνκαρ, Τσέριν το ένα χαφ και θα δούμε το άλλο, Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Παλάσιος και Σπόραρ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags