Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: "Πόρτα" Μαρινάκη σε μεγάλη πρόταση - Τελειώνει άμεσα 4 παίκτες ο Μίτσελ - Το… ανακοίνωσε στου Ρέντη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-15 10:00:00

"Πόρτα" Μαρινάκη σε μεγάλη πρόταση - Τελειώνει άμεσα 4 παίκτες ο Μίτσελ, το… ανακοίνωσε στου Ρέντη

του Παναγιώτη Νικολάου
"Πόρτα" Μαρινάκη σε μεγάλη πρόταση - Τελειώνει άμεσα 4 παίκτες ο Μίτσελ, το… ανακοίνωσε στου Ρέντη

Η κρούση από την Bundesliga και ποιοι πήραν το μήνυμα ότι φεύγουν. Στο Λιμάνι προχωρούν άμεσα στην... εκκαθάριση του ρόστερ, τη στιγμή που η διοίκηση είπε "όχι" για τον κορυφαίο του ρόστερ και έστειλε μήνυμα πως φεύγει μόνο με 20 εκατομμύρια ευρώ.
 

Ήρθε από το... πουθενά και αθόρυβα κατάφερε να γίνει ο πλέον επιδραστικός παίκτης στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο λόγος φυσικά για τον Χουάνγκ Ιν-Μπομ, που σίγουρα λίγοι περίμεναν ότι θα εξελισσόταν στην καλύτερη θερινή μεταγραφή των Ερυθρολεύκων, ειδικά μετά τις "λαμπερές" συμφωνίες με Χάμες Ροντρίγκες, Μαρσέλο, Βρσάλικο και Μπακαμπού.

Δεν είναι όμως μόνο οι μεγάλες εμφανίσεις του στην Ελλάδα. Ο Νοτιοκορεάτης παίζει πλέον... μπαλα σε άλλο επίπεδο, καθώς προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση στο Μουντιάλ 2022. Η παρουσία του στα γήπεδα του Κατάρ, όπου αγωνίστηκε βασικός σε όλα τα ματς της εθνικής του ομάδας "εκτόξευσε" την αξία του και δεν είναι τυχαίο που το όνομά του κυκλοφορεί στα ρεπορτάζ σημαντικών ευρωπαϊκών ομάδων.

Ειδικά στη Γερμανία ο Ιν-Μπομ φαίνεται πως έχει "σουξέ", μιάς και τόσο η Φράιμπουργκ όσο και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης χτύπησαν την πόρτα του Ολυμπιακού. Ωστόσο, η απάντηση των Ερυθρολεύκων δεν εξέπληξε κανέναν. Ο Χουάνγκ δεν είναι προς πώληση τον Ιανουάριο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φράιμπουργκ απέσυρε ήδη το ενδιαφέρον της βλέποντας ότι δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες να αποκτήσει άμεσα τον διεθνή μέσο, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και η Άιντραχτ.


Σε κάθε περίπτωση, η απογείωση του Χουάνγκ Ιν-Μπομ μέσω... Κατάρ είναι αξιοσημείωτη. Ειδικά εάν συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και στο δεύτερο μισό της σεζόν στη Super League, τα νούμερα μπορεί εύκολα να ξεφύγουν το καλοκαίρι. Ανήκει άλλωστε στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει αποδείξει ότι ξέρει να πουλά με υπεραξία καλύτερα από κάθε άλλον ελληνικό σύλλογο.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Sportdog με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, το όνειρο του Νοτιοκορεάτη άσου είναι να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Premier League, ενώ ο Ολυμπιακός θα συζητούσε για πώλησή του το ερχόμενο καλοκαίρι με ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ!

Στον δρόμο του Σισέ ο Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα δεν έχει επιστρέψει ακόμη από τον τραυματισμό του, αλλά το όνομά του συντηρείται μεταγραφικά στα διεθνή ΜΜΕ!

Μετά τη Ναντ, λοιπόν, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αφρικανού στόπερ έχει δείξει και η Σεντ Ετιέν. Να θυμίσουμε, ότι στην τελευταία είχε αγωνιστεί πρόπερσι ο Σισέ ως δανεικός για ένα εξάμηνο από τον Ολυμπιακό, αλλά η γαλλική ομάδα δεν είχε κάνει χρήση της οψιόν αγοράς. 

Ενδιαφέρον και για Σισέ

Από εκεί και πέρα, έχει ήδη προετοιμαστεί το έδαφος για να αποτελέσει ο Σισέ ένα από τα ονόματα που θα δει το όνομά του αρκετές φορές σε ρεπορτάζ εφημερίδων και ιστοσελίδων για συλλόγους από τοπ πρωταθλήματα.

Προ ημερών είχε ακουστεί ότι ομάδα από την Ιταλία τον κοιτάζει προσεκτικά. Το ίδιο ισχύει και για σύλλογο από τη Γαλλία. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει στο παρελθόν ότι του αρέσει η Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό που έχει σημασία στην παρούσα φάση είναι ότι φέρεται να υπάρχει μία κινητικότητα γύρω από τον Σισέ και πως η επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις.

Τους… τέλειωσε ο Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός δούλεψε στην Ισπανία ενόψει της επανεκκίνησης της σεζόν μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ και ο Μίτσελ μετά από όσα είδε, αναμένεται να ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις για το ρόστερ. Δεν είναι κρυφό άλλωστε ότι θέλει να φύγουν κι άλλους παίκτες και ήδη έχει στείλει τα μηνύματά του.

Εκτός από αυτούς που δεν πήγαν καν στην προετοιμασία και προφανώς δεν υπολογίζονται, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν τον Ιανουάριο (με δανεισμό ή πώληση) και οι Τζος Μπόουλερ και Ντόρον Λάιτνερ. Οι δύο παίκτες έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και πλέον μετρούν αντίστροφα!
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφάσισε ο Μίτσελ για 11αδα και Κασάμι, Φορτούνη - Τεράστια έκπληξη με Μαρσέλο - Άνω κάτω η άμυνα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags