Facebook Pixel Άρης: "Πάγωσε" ο Καρυπίδης - "Σειρήνες" από την Ισπανία για τον παιχταρά του Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-15 19:57:00

"Πάγωσε" ο Καρυπίδης - "Σειρήνες" από την Ισπανία για τον παιχταρά του Άρη!

Sportdog Team
"Πάγωσε" ο Καρυπίδης - "Σειρήνες" από την Ισπανία για τον παιχταρά του Άρη!

Νέα δεδομένα για τον ποδοσφαιριστή των Κίτρινων.

Άρης: Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία, ο Μάνου Γκαρθία αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Έλτσε. Η ισπανική ομάδα, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της La Liga, άλλαξε προπονητή, προσλαμβάνοντας τον Πάμπλο Μαντσίν, ενώ προσπαθεί να κάνει μεταγραφές για να ενισχυθεί και να παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα elgoldigital, ο νέος τεχνικός της Έλτσε έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση ενός χαφ κι εντός επιτελικού μέσου. Για την πρώτη θέση, υποψήφιος είναι ο Πέρε Πονς, ο οποίος μάλιστα το καλοκαίρι απασχόλησε μεταγραφικά και τον Άρη.

Όσο για το «δεκάρι», το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει:

«Ο Μαντσίν έχει ζητήσει και την άφιξη ενός πιο επιθετικού χαφ. Ενός ποδοσφαιριστή που έπαιζε ήδη στη La Liga την περασμένη σεζόν, αλλά που έφυγε το καλοκαίρι εκτός Ισπανίας, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν είναι άλλος από τον Μάνου Γκαρθία, ο οποίος στα 24 του είναι μέλος του Άρη Θεσσαλονίκης. Τώρα περιμένει να λάβει νέα πρόταση για να επιστρέψει στην ελίτ της Ισπανίας. Η Έλτσε θα μπορούσε να του δώσει αυτή τη νέα ευκαιρία, καθώς ο Πάμπλο Μαντσίν είναι σίγουρος για όλα όσα μπορεί να συνεισφέρει ο επιθετικός μέσος. Όχι μόνο για τη φετινή σεζόν, αλλά και για το μέλλον του συλλόγου. Ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την επιστροφή της ομάδας, εάν καταλήξει να πέσει».

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags