Facebook Pixel Απίστευτη ανατροπή με Μαντσίνι! Ο Ολυμπιακός σε αγωνία
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-17 14:33:00

Ανατροπή με Μαντσίνι, γι’ αυτό δεν κλείνει στον Ολυμπιακό - Απόφαση του παίκτη, τον πουλάει ο Άρης!

Οι Μιχείες
Ανατροπή με Μαντσίνι, γι’ αυτό δεν κλείνει στον Ολυμπιακό - Απόφαση του παίκτη, τον πουλάει ο Άρης!

Οι 40-60 πιθανότητες για μεταγραφή και ο ρόλος του Καρυπίδη! Το Sportdog.gr αποκαλύπτει τις τελευταίες εξελίξεις στο... σήριαλ του Αργεντινού άσου, που μένοντας πιστός στους ατζέντηδες του δεν... κατηφορίζει (για την ώρα!) στο Λιμάνι. Ποιο το πρόβλημα που έχει προκύψει και οι δύο νέες προτάσεις.

Τα... ραντάρ του "Ευαγγελιστή" έπιασαν νέα δεδομένα στην υπόθεση Ντάνιελ Μαντσίνι, τα οποία μάλιστα μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και... ανατροπή!! Πάμε να δούμε τι έχει συμβεί...

>>> Η στήλη ήταν εκείνη που πρώτη είχε αποκαλύψει για τον Μαντσίνι πως θα πήγαινε στον Ολυμπιακό, όταν ακουγόταν για Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ. Για την ακρίβεια όταν από το περιβάλλον του Καρυπίδη (το διευκρινίζω) διέρρεε πως οι ατζέντηδες του τον προόριζαν για εκεί, επειδή ο Αργεντινός ζητούσε να του καταβληθεί κας όλο το ποσό των οφειλών (όπως και έγινε), "απειλώντας" με προσφυγή...

>>> Η στήλη , λοιπόν, έρχεται σήμερα, μόλις λίγες ημέρες μετά την βεβαιότητα που έβγαινε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού πως η μεταγραφή του Μαντσίνι στους "ερυθρόλευκους" έχει κλειδώσει, για να υποστηρίξει πως οι πιθανότητες είναι πλέον στο 50 -50! Για να μην πω 40% να γίνει - 60 % να μην γίνει!!!

>>> Για να είμαι ακριβής, με τα τωρινά δεδομένα, ο Μαντσίνι δεν κατηφορίζει στον Ολυμπιακό! Όσο κι αν το θέλει και το προσπαθεί ο Καρυπίδης. Είναι... απόφαση του παίκτη.

>>> Για να μην παρεξηγηθώ αλλά και για να μην δημιουργηθεί κάποιο μπέρδεμα. Ασφαλώς και ο Μαντσίνι γουστάρει Ολυμπιακό και θα ήθελε να φορέσει τα "ερυθρόλευκα". Αλλά θα πρέπει να ικανοποιηθούν και οι...απαιτήσεις του...

>>> Τι εννοώ; Πολύ απλά πως αυτά που του προσφέρουν οι "ερυθρόλευκοι" - προς το παρόν - δεν τον καλύπτουν, από την στιγμή που φέρεται να έχει άλλη πρόταση - από το εξωτερικό - με πολύ υψηλότερο "πακέτο"!!

>>> Το "κλειδί" θα μπορούσε στην υπόθεση να είναι ο Θόδωρος Καρυπιδης, αλλά όπως αποδεικνύεται - κι ανεξάρτητα από όσα υποστηρίζει στην πλευρά του Ολυμπιακού - δεν έχει με το μέρος του, δεν μπορεί να πείσει (ακόμη) τον Μαντσίνι, ο οποίος παραμένει πιστός στους ατζεντηδές του. Κοινώς ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Άρη αλλά υπάρχει διαφορά με τον Μαντσίνι στην προσφορά του!!!

>>>  Μπορεί να έχουν γραφτεί διάφορα - ιδιαίτερα στην Θεσσαλονίκη - για την υπόθεση και τον ρόλο των δυο ατζεντηδών του, αλλά η αλήθεια είναι πως ναι μεν ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος δεν είναι...αγαπητός στα Γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, αλλά ο έτερος ατζέντης του Μαντσίνι, ο Αργεντινός Ντι Μπαρτόλο έχει πολύ καλή σχέση και μέχρι πριν λίγους μήνες δούλευε για τους "ερυθρόλευκους". Οπότε...

>>> Στο δια ταύτα: ο Μαντσίνι σίγουρα δεν θα είναι τον Φεβρουάριο στον Άρη, θα έχει φύγει με πώληση! Και με τα τωρινά δεδομένα  έχει δυο (τουλάχιστον) προσφορές, με σημαντική απόκλιση η μια από την άλλη, για αυτό και δεν κλείνει στον Ολυμπιακό, παρότι οι Πρωταθλητές τα έχουν βρει με τον Άρη! Βεβαίως το ότι "κολλάει" σήμερα η μετακίνησή του Μαντσίνι στην ομάδα του Μίτσελ, δεν σημαίνει κιόλας πως χάλασε. Κάλλιστα μπορεί να ...ξαναφτιάξει!!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα τούμπα στο Λιμάνι, αυτόν ζήτησε ο Μίτσελ - Κίνδυνος για Αγκιμπού - Πρώτο... χουνέρι σε Φορτούνη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags