Παναθηναϊκός: Το Μουντιάλ τελείωσε, το πρωτάθλημα της Super League επιστρέφει την Τετάρτη (21/12) και πλέον, όλες οι ομάδες μπαίνουν σε ρυθμούς αγώνων και... ενίσχυσης. Ειδικά ο Παναθηναϊκός, συμπεριλαμβάνεται στις ομάδες εκείνες που και σκοπεύουν και θα ενισχυθούν σημαντικά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ήδη, τα ονόματα των Πούχατς, Κάουλι, Γιάχανμπακς έχουν έρθει στην επιφάνεια και όντως απασχολούν. Αυτή τη στιγμή, όμως, φαίνεται πως δύο από τις τρεις περιπτώσεις μοιάζουν πιο πρόσφορες για να προχωρήσουν. Κι αυτές είναι των Πούχατς και Κάουλι. Για τον πρώτο, οι Πράσινοι σκοπεύουν να συζητήσουν σε πρώτη φάση τον δανεισμό του Πολωνού αριστερού μπακ από την Ούνιον Βερολίνου, στηριζόμενοι στην επιθυμία του παίκτη να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με το βιώνει τώρα στην Bundesliga.

Σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή έχει το Τριφύλλι και στην υπόθεση Κάουλι. Ο Βραζιλιάνος θέλει Παναθηναϊκό, στον Ιβάν ταιριάζει απόλυτα ο 27χρονος επιτελικός χαφ, επομένως και εδώ θα ασκηθεί πίεση στην Λουντογκόρετς για να συναινέσει στη μεταγραφή.

Αντίθετα, δύσκολα θα προκύψει κάτι περισσότερο με τον Γιάχανμπακς. Ο δεξιός εξτρέμ της Φέγενορντ μπορεί "ψάχνεται" μέσω του μάνατζέρ του στην αγορά, ωστόσο προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Ολλανδία. Άλλωστε, έχει χτίσει πολύ δυνατό όνομα εκεί και δεν θα δυσκολευτεί να βρει προτάσεις.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιά" στο πρωτάθλημα πριν ξεκινήσει - "Βράζουν" στον Παναθηναϊκό - Δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν!