Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: Ανακοινώνεται μέσα στη μέρα ο Μαντσίνι - Μίλησε με αριστερό μπακ ο Μίτσελ, είπε "ναι" και έρχεται!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-22 13:58:00

Ανακοινώνεται μέσα στη μέρα ο Μαντσίνι - Μίλησε με αριστερό μπακ ο Μίτσελ, είπε "ναι" και έρχεται!

Sportdog Team
Ανακοινώνεται μέσα στη μέρα ο Μαντσίνι - Μίλησε με αριστερό μπακ ο Μίτσελ, είπε "ναι" και έρχεται!

Δύο μεταγραφές αναμένεται να κλείσουν οι Πειραιώτες τα επόμενα 24ωρα, καθώς ο Ισπανός κόουτς προσπαθεί να καλύψει όλα τα κενά στο ερυθρόλευκο ρόστερ.
 

Ανατροπή στην ανατροπή, όπως άλλωστε σας είχε ενημερώσει ο Ευάγγελος Μίχος σε σχετικό ρεπορτάζ προ ημερών, είχαμε στην υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Αργεντινός άσος παρότι μέχρι το Σαββατοκύριακο δεν είχε αποδεχθεί την οικονομική πρόταση των Πειραιωτών και για αυτό γύρισε και στις προπονήσεις του Άρη, όλα δείχνουν πως τελικά άλλαξε άποψη και δεν αποκλείεται ακόμα και μέχρι το Σαββατοκύριακο να κατηφορίσει στην Αθήνα.

Παράλληλα, στο Λιμάνι… τρέχουν και για μεταγραφή αριστερού μπακ, όπως διαβάσατε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ του sportdog.gr και σύμφωνα με πληροφορίες πρώτος στόχος είναι ο Αρτούρ Μαζουακού. Ο 29χρονος μπακ μίλησε ήδη με τον Μίτσελ και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο Μαζουακού έμεινε εκτός αποστολής από το τελευταίο παιχνίδι της Μπεσίκτας, αφενός λόγω της απόδοσής του, και αφετέρου εξαιτίας του συμβολαίου του. Η τουρκική ομάδα δανείστηκε το καλοκαίρι τον παίκτη χωρίς να δώσει χρήματα στη Γουέστ Χαμ και πληρώνοντας μόνο ένα μέρος του συμβολαίου του, περίπου 800.000 ευρώ.

Η συμφωνία, ωστόσο, ανέφερε ότι αν ο Μαζουακού έπαιζε σε 25 παιχνίδια, αυτομάτως η Γουέστ Χαμ θα λάμβανε 2,2 εκατ. ευρώ και ο παίκτης θα υπέγραφε συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Κάτι τέτοιο, όμως, πολύ δύσκολα θα συμβεί. Ο 29χρονος έχει αγωνιστεί σε 12 ματς, έχοντας δύο ασίστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags