Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: 80-20 για Μαντσίνι, όλα ανοιχτά - "Εντολή" Γιοβάνοβιτς για Βαγιαννίδη - "Καραμπόλα" Ράσκιν με Σιμάνσκι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-19 13:56:00

80-20 για Μαντσίνι, όλα ανοιχτά - "Εντολή" Γιοβάνοβιτς για Βαγιαννίδη - Καραμπόλα Ράσκιν με Σιμάνσκι

Οι Μιχείες
80-20 για Μαντσίνι, όλα ανοιχτά - "Εντολή" Γιοβάνοβιτς για Βαγιαννίδη - Καραμπόλα Ράσκιν με Σιμάνσκι

"Πιέσεις" Καρυπίδη, νέο συμβόλαιο στον ΠΑΟ και "βέτο" Αλμέιδα! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει τις τελευταίες εξελίξεις στο... σήριαλ με τον άσο του Άρη, τους λόγους που ο νεαρός μπακ του Τριφυλλιού αναμένεται να ανανεώσει στους Πράσινους, αλλά και τι συμβαίνει με τη Σταντάρ και τον Πολωνό χαφ της ΑΕΚ.

Ο "Ευαγγελιστής" στην υπόθεση Μαντσίνι, με ένα ακόμη αποκλειστικό, επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά, προτού καν ο κόκορας λαλήσει. Επιστρέφουμε , λοιπόν, σήμερα με το follow up της υπόθεσης. Το ίδιο θα κάνει η στήλη τόσο με τον Γιώργο Βαγιαννίδη όσο και με τον Νταμιάν Σιμάνσκι, που είχα την τιμητική τους στο τελευταίο 24ωρο

ΜΑΝΤΣΙΝΙ: μια ακόμη πανηγυρική επιβεβαίωση της στήλης. Με το που αποκαλύψαμε πως προέκυψε...ανατροπή στην υπόθεσή του και συγκεκριμένα ότι "κόλλησε" η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αφού "κλωτσάει" ο Αργεντινός εξτρέμ, σε σχέση με την προσφορά που του έγινε από τους "ερυθρόλευκους", ήρθε εντός 24ωρου η πανηγυρική επιβεβαίωσή μας. Ως δια μαγείας το ρεπορτάζ του Άρη έκανε λόγο για "ανατροπή" αφού ο Καρυπίδης συναντήθηκε/μίλησε με τον Ντανιέλ Μαντσίνι, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και ο ο άσος επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις και την καθημερινότητα της ομάδας. Όπως άλλωστε ήθελε εξαρχής και ο κόουτς Πάρντιου. Μια φυσιολογική εξέλιξη απο την στιγμή που το deal της μεταγραφής του στο Ολυμπιακό - παρά τις προσπάθειες του "Κάρυ" για να πειστεί η πλευρά του παίκτη - δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί, οπότε δεν θα ειχε καμία λογική να κρατάς απενεργοποιημένο τον Μαντσίνι, δηλαδή τον παίκτη που και πληρωμένος είναι και πρόκειται για τον MVP σου. Ο Μαντσίνι , λοιπόν, προς το παρόν, δεν πήγε τον Ολυμπιακό και επέστεψε στον Άρη. Αυτό που τώρα μένει να φανεί είναι αν θα μείνει στο "Βικελίδης" μέχρι το τέλος της σεζόν ή θα φύγει στο χειμερινό παζάρι. Η ελληνική πιάτσα agents πάντως δίνει ποσοστό 20% να μείνει και 80% να πουληθεί. Όσον αφορά στην στήλη δεν θα απέκλειε μια ακόμη... ανατροπή στην υπόθεση. Περισσότερα την... Πρωτοχρονιά!!

ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: μπορεί να μην αγωνίζεται συχνά στον Παναθηναϊκό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τον... ξεχνάνε. ΜΜΕ, ατζέντηδες αλλά και ομάδες συνεχίζουν να ασχολούνται μαζί του! Ο 21χρονος δεξιός μπακ χαφ έχει φτιάξει όνομα, έχει δυναμική και είναι (όπως να το κάνουμε) αυθεντικό ταλέντο κι ας μην το εμπιστεύεται απόλυτα ο συντηρητικός κόουτς Γιοβάνοβιτς. Επειδή , λοιπόν, έφτασε ο Γενάρης, μήνας που το...παζάρι ανοίγει ξανά, και ήδη άρχισαν να γράφονται διάφορα, η στήλη θα μεταφέρει αυτά που ξέρει. Πρώτον, ο Βαγιαννίδης θα αλλάξει σίγουρα μανατζερική στέγη, θα φύγει απο το πορτογαλικό Γραφείο Γκονσάλβες, δεν θα ανανεώσει την συνεργασία τους που λήγει σε δυο μήνες. Δεύτερον, σε καμία περίπτωση δεν ψάχνεται/δεν συζητάει να φύγει δανεικός τώρα, προκειμένου να πάει σε ομάδα που θα παίζει. Προτάσεις έχει κι από Ελλάδα και (κυρίως) από το εξωτερικό, αλλά ο νεαρός μπακ επιθυμεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν να παραμείνει στο ρόστερ των επίδοξων πρωταθλητών και να εξαντλήσει τις ευκαιρίες που περιμένει να πάρει από τον κόουτς. Τώρα αν στην πορεία πειστεί απο κάτι καλό ως δανεικός, δεν το γνωρίζω αφού μιλάω με βάση τα σημερινά δεδομένα. Τρίτον, είναι ανοικτό το θέμα επέκτασης του συμβολαίου του (όπως θα γίνει και στον Ιωαννίδη), με αύξηση των αποδοχών του, παρότι το τρέχον λήγει τον Ιουνιο του 2025. Το θέλει και ο Γιοβάνοβιτς, για να μην ...αγχώνεται και αισθάνεται αδικημένος ο "Βάγια" επειδή παίζει σπάνια. Τέταρτον, στις προπονήσεις και μετά την καθήλωση του Γκάνεα στα πιτς, το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού βάζει/δοκιμάζει τον Βαγιαννίδη στην θέση του αριστερού μπακ!!!

ΣΙΜΑΝΣΚΙ: στο Βέλγιο υποστηρίζουν πως για τον Μουντιαλικo Πολωνό μέσο της ΑΕΚ υπάρχει εκφρασμένο ενδιαφέρον από την Σταντάρ Λιέγης! Η στήλη ψάχτηκε λίγο για την... ιστορία και όντως στην περίπτωση της ισχύει το όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Και είναι μια υπόθεση που ...εμπλέκεται και ο Πολωνός τεχνικός διευθυντής Κουχάρσκι. Μόνο που ο Νταμιάν Σιμάνσκι, με τα 2.000.000 ευρώ σημερινή χρηματιστηριακή αξία, δεν πωλείται! Για την ακρίβεια ο Ματίας Αλμέιδα, μεσούσης της σεζόν, δεν θα συναινούσε ποτέ για την παραχώρησή του. Μαζί του ο 27χρονος Πολωνός μέσος έχει αναγεννηθεί και εξελιχθεί σε  παίκτη - κλειδί , στην θέση που αγωνίζεται. Με τις εντάσεις που βγάζει και την πληθωρική παρουσία του, έχει φάει την θέση από τον Γιόνσον. Και όπως έλεγε μια... ψυχή στην πιάτσα agents, που παίζει απέξω κι ανακατωτά  τα θέματα της ΑΕΚ, πιο εύκολο/πιο πιθανό θα ήταν να πουληθεί ο Γιόνσον πάρα ο Σιμάνσκι! Στην... υπερβολή του, το τελευταίο, για να μην παρεξηγηθώ..

ΣΤΑΝΤΑΡ: τον τελευταίο 1,5 μήνα έχει την... τιμητική της στα ελληνικά ΜΜΕ. Μια με τον Αμαλά (πρώτα για ΠΑΟ και μετά για Ολυμπιακό), μια με τον Ράσκιν (για τους "ερυθρόλευκους") και τώρα με Σιμάνσκι. Τι λένε στο Βέλγιο; Πως τόσο ο Ράσκιν όσο και ο Αμαλά, των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν το καλοκαίρι και δεν ανανεώνουν θα πουληθούν τον Γενάρη. Με την Σταντάρ να έχει βγει στην... αγορά για αντικαταστάτη τους. Έτσι ...προέκυψε το ενδιαφέρον για τον Σιμάνσκι, που αν πιστέψουμε βελγικές πηγές, η Σταντάρ μπορεί να δώσει... ταβάνι ποσό μεταξύ 2 και 2.500.000 ευρώ συν κάποιο παίκτη ως αντάλλαγμα. Ο Τσίμιροτ θα μπορούσε να είναι ένας τέτοιος, με τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ να έχει κι αυτός λήξη συμβολαίου το ερχόμενο καλοκαίρι...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει... νέο Τσέριν ο ΠΑΟ - Σήκωσε κούπα με Μπακασέτα - Βρήκε εξτρέμ στην Τουρκία ο Γιοβάνοβιτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags