Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπερνάρ: Πήγε "στράφι" η μαγική εμφάνιση Μπερνάρ - Το έκανε όπως με Βιγιαφάνιες ο Ιβάν
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-22 17:56:00

Πήγε "στράφι" η μαγική εμφάνιση Μπερνάρ - Το έκανε όπως με Βιγιαφάνιες ο Ιβάν

Πήγε "στράφι" η μαγική εμφάνιση Μπερνάρ - Το έκανε όπως με Βιγιαφάνιες ο Ιβάν

Είναι πραγματικά ενδεικτικό της προπονητικής ικανότητας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, το γεγονός ότι έχει πάρει στα χέρια του έναν παίκτη τόσο προικισμένο επιθετικά, και τον έχει μεταρέψει σε σύγχρονο box to box χαφ.

Ιωνικός - Παναθηναϊκός: Στον Παναθηναϊκό τους απασχολεί προφανώς η αναπάντεχη γκέλα στη Νίκαια, υπάρχουν "ζυμώσεις" για το πως δεν θα επανληφθεί στο γήπεδο ανάλογη νοοτροπία, αλλά δεν φέρνουν κιόλας την καταστροφή. Και δεν πρέπει κιόλας, καθώς το +6 από την ΑΕΚ και το +12 από τον Ολυμπιακό μόνο αμελητέα απόσταση δεν είναι.

Πάντως ειδικά με τον Ιωνικό πήγε στράφι η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Μπερνάρ με τα πράσινα. Πέραν του γκολ που πέτυχε, ο Βραζιλιάνος ήταν ΠΑΝΤΟΥ στο γήπεδο, πρώτος στην άμυνα για να μαρκάρει, ενώ από τα πόδια του δημιουργήθηκαν οι μεγαλύτερες φάσεις για το Τριφύλλι. Από το δοκάρι του Παλάσιος στο πρώτο μέρος, μέχρι τα δύο τετ-α-τετ των Τσέριν και Σπόραρ στο δεύτερο.

Είναι πραγματικά ενδεικτικό της προπονητικής ικανότητας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, το γεγονός ότι έχει πάρει στα χέρια του έναν παίκτη τόσο προικισμένο επιθετικά, και τον έχει μεταρέψει σε σύγχρονο box to box χαφ. Ό,τι γίνεται φέτος με τον Μπερνάρ, το είχε κάνει και πέρσι ο Σέρβος τεχνικός με τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags