Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Ντου" Ολυμπιακού για πρωτοκλασάτο άσο του Παναθηναϊκού - Σχόλιο από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-24 12:05:00

"Ντου" Ολυμπιακού για πρωτοκλασάτο άσο του Παναθηναϊκού - Σχόλιο από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ

Sportdog Team
"Ντου" Ολυμπιακού για πρωτοκλασάτο άσο του Παναθηναϊκού - Σχόλιο από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ

Φήμες για ενδιαφέρον των Πειραιωτών για σπουδαίο ξένο άσο του Τριφυλλιού. Τι λένε στο λιμάνι.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στο "στόχαστρο" του Ολυμπιακού έφεραν δημοσιεύματα έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο 26χρονος Ισπανός εξτρέμ ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο την χρονιά με την πράσινη φανέλα, αλλά στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη ολική ρήξη χιαστού τον Οκτώβρη, με αποτέλεσμα να μείνει έξω για όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Το συμβόλαιο του Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και πολλά ακούγονται για συζητήσεις με τους Πράσινους για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ωστόσο, κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες που θέλουν και τον Ολυμπιακό να έχει επαφές με τον Ισπανό άσο για το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή ο παίκτης στο λιμάνι.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει και σήμερα ο "Κόκκινος Πρωταθλητής", "ερυθρόλευκες" πηγές από τον Πειραιά διαψεύδουν τα παραπάνω και αρνούνται κατηγορηματικά τα περί επαφών με τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλλημα" 350.000 για Πούχατς, καραμπόλα με... Ολυμπιακό - 15 εκατ. θέλει ο Σαββίδης για Κουλιεράκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags