Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Πανηγύρισε ο Μίτσελ για το "τρικ" με τα 10αρια - Το μεγάλο λάθος του στα Γιάννινα - Νεύρα από Χάμες!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-28 20:48:00

Πανηγύρισε ο Μίτσελ για το "τρικ" με τα 10αρια - Το μεγάλο λάθος του στα Γιάννινα - Νεύρα από Χάμες!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πανηγύρισε ο Μίτσελ για το "τρικ" με τα 10αρια - Το μεγάλο λάθος του στα Γιάννινα - Νεύρα από Χάμες!

Η... απάντηση Μασούρα, το "κέρδος" Γκάρι και η διόρθωση στην 11αδα. Η πρώτη νίκη των Πειραιωτών μετά τη διακοπή ήρθε με καλή εμφάνιση και παίκτες που έδειξαν ότι αξίζουν να πάρουν μία δεύτερη ευκαιρία. Τι έγινε με τον Κολομβιανό και ποιον είχε... ξεχάσει κόντρα στον ΠΑΣ και το πλήρωσε.

Την πρώτη του νίκη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αυτή τη φορά… εμφανίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο (σε αντίθεση με τα Γιάννινα) και νίκησε εύκολα με 5-0 και καλή εμφάνιση τον Αστέρα Τρίπολης, που είχε μία μεγάλη φάση στο 1-0.

Ο Μίτσελ παρά τα σχετικά ρεπορτάζ, παρουσίασε την ίδια ενδεκάδα με αυτή της προηγούμενης εβδομάδας και δικαιώθηκε απόλυτα, καθώς οι Πειραιώτες ήταν εξαιρετικοί από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, ενώ αμυντικά απειλήθηκαν ελάχιστα. Στο δεύτερο σκέλος βοήθησε πάρα πολύ η παρουσία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος απέδειξε πως δεν πρέπει να λείπει από την ενδεκάδα, καθώς είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Παναγιώτη Ρέτσο, δένει καλύτερα με τον νεαρό Ανδρέα Ντόη, ενώ λόγω εμπειρίας προσφέρει ηρεμία σε όλη την τετράδα. Η απουσία του από τον ΠΑΣ ήταν και τελικά και το μεγάλο λάθος του Μίτσελ, το οποίο ίσως και να… στοίχισε δύο βαθμούς.

Όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, τα τριάδα δεκάρια απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο και προσέφεραν γκολ. Χάμες Ροντρίγκες, Κώστας Φορτούνης και Πεπ Μπιέλ βρέθηκαν σε καλή βραδιά, είχαν διάθεση και… έσκασαν τους Αρκάδες. Οι Πειραιώτες πίεζαν πολύ ψηλά από το πρώτο λεπτό και υποχρέωσαν την αντίπαλη άμυνα σε διαδοχικά λάθη, ενώ ο Μίτσελ παρουσίασε ένα νέο τρικ για να μειώσει το πρόβλημα αμυντικά, όταν παίζουν όλοι οι… μπαλάτοι μαζί. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός όταν ήταν στην επίθεση είχε τον Μπιέλ 10αρι και τον Χάμες στα αριστερά, ενώ στην άμυνα γινόταν το ανάποδο για να δίνει έξτρα βοήθειες ο Ισπανός στον μπακ.

Οι Ερυθρόλευκοι λοιπόν παίζοντας ουσιαστικά και όχι τόσο θεαματικό ποδόσφαιρο, πήραν τη νίκη με τους Χάμες – Φορτούνη και Μπιέλ να είναι σε καλή βραδιά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές ξεχώρισαν οι Γκάρι Ροντρίγκες, Μαρσέλο (ως χαφ και όχι ως μπακ) και ο Μασούρας, που παρότι πέρασε αλλαγή σε… τελειωμένο παιχνίδι, έδειξε διάθεση και έστειλε μήνυμα στον προπονητή του, ο οποίος τον έχει αφήσει εκτός των πρώτων επιλογών του στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Μίτσλε λοιπόν είδε όσα ήθελε από την ομάδα του στο τελευταίο παιχνίδι για το 2023 και… έδιωξε λίγο από το άγχος του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως πανηγύρισε πολύ έντονα το 2-0, καθώς μετά και το κάζο στα Γιάννινα, ήθελε το τρίποντο, ώστε η ομάδα του να αποκτήσει ψυχολογία και φόρα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των συνεχόμενων ματς τον Ιανουάριο.

ΥΓ. Με πολλά νεύρα αποχώρησε στην αλλαγή του ο Χάμες Ροντρίγκες και προκάλεσε αίσθηση. Επίσης και ο πανηγυρισμός του στο γκολ ήταν κάπως περίεργος, καθώς φάνηκε στην κάμερα να λέει κάτι προς την εξέδρα. Θα έχει ενδιαφέρον η εξήγησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη σοκ για μουντιαλικό "στόχο" Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού - Τον έστειλαν στην β' ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags