Facebook Pixel Super League: "Διορθώθηκε" η βαθμολογία - Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ΑΕΚ με ΠΑΟ - Μόνο έτσι ελπίζει ο Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-29 10:00:00

"Διορθώθηκε" η βαθμολογία - Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ΑΕΚ με ΠΑΟ - Μόνο έτσι ελπίζει ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
"Διορθώθηκε" η βαθμολογία - Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ΑΕΚ με ΠΑΟ - Μόνο έτσι ελπίζει ο Ολυμπιακός

Η... απόλαυση των Χάμες και Κωνσταντέλια και η μάχη για το πρωτάθλημα. Πώς κατάφεραν οι Πράσινοι να πετάξουν τέσσερις βαθμούς σε δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια, η "φόρα" της Ένωσης, η βελτίωση των Πειραιωτών και το μέλλον του Δικεφάλου του Βορρά.

Ολοκληρώθηκε μια ακόμη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και εάν υπάρχει μια ομάδα που βγήκε ξεκάθαρα χαμένη, αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός. Το Τριφύλλι έκανε την πιο ηχηρή του γκέλα μέχρι στιγμής, κάτι που έχει διπλή σημασία, μιας και ήδη προερχόταν από γκέλα... μεγατόνων. Εξάλλου, δεν κατάφερε να νικήσει τον Ιωνικό, κάτι που κατάφερε να κάνει ο... Λεβαδειακός, ενώ το χειρότερο ήταν πως οι πράσινοι έχασαν βαθμούς σε έναν αγώνα που ο ΟΦΗ έπαιζε με 10 από το 8΄, στην Λεωφόρο. Δεν υπήρχαν δηλαδή πιο ιδανικές συνθήκες για να επιστρέφει το σύνολο του Γιοβάνοβιτς στη νίκη. Παρόλα αυτά φάνηκε για ακόμη ένα ματς ότι ο Παναθηναϊκός θέλει ενίσχυση... χθες, μιας και στην παρούσα φάση ο μόνος επιδραστικός άσος από τον πάγκο είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, έστω και εάν τείνει να γίνει η... χρυσή αλλαγή του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε και με Ιωνικό και με ΟΦΗ το βάθος που δεν έχει στο ρόστερ του, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που φαντάζει πιο γεμάτη, ειδικά μετά την επάνοδο του Φαν Βέερτ και την προσθήκη του Φερνάντες. Ειδικά ο Φαν Βέερτ έχει δείξει με το... καλημέρα της επιστροφής του πόσο πολύτιμος είναι στο ροτέισον, έχοντας ήδη σκοράρει 4 φορές σε 5 εμφανίσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Κοινώς, η Ένωση βρίσκει λύσεις, παρότι ο Γκατσίνοβιτς και ο Ελίασον και ο Μάνταλος είναι οφ και αυτό λέει πολλά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, θα λέγαμε πως αυτή την αγωνιστική υπήρξε... διορθώση, μιας και μέχρι τώρα η διαφορά αυτών των 4 πόντων είναι αρκετά δίκαιη, βάσει της συνολικής εικόνας των πράσινων και των κιτρινόμαυρων. Όσο ο Παναθηναϊκός δεν θα ενισχύεται, η ΑΕΚ θα έχει κάθε λόγο να χαμογελά και να ελπίζει πως θα μπορέσει να κάνει την ανατροπή και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ήταν πραγματικά απόλαυση για ακόμη ένα ματς να βλέπεις τον Χάμες Ροντρίγκες με την ερυθρόλευκη φανέλα, με τον Κολομβιανό να κάνει ό,τι θέλει, ενώ μαζί με τους Μπιέλ και Φορτούνη οι ερυθρόλευκοι δείχνουν πως θα έχουν τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε αγώνα. Εάν καταφέρουν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την άμυνα τους θα αρχίσουν να ελπίζουν και περισσότερο, ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι πολύ πίσω για το πρωτάθλημα, ειδικά από τη στιγμή που η δεύτερη ΑΕΚ δείχνει να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Λίγκας.

Τέλος, όσον αφορά τον ΠΑΟΚ θα λέγαμε πως είναι πραγματική απόλαυση να βλέπεις σε κάθε ματς τον Κωνσταντέλια, ο οποίος είναι το μέλλον των ασπρόμαυρων και ένα ακόμη παιδί από τις τρομερές ακαδημίες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκρέμισε ό,τι με πολύ κόπο έχτιζε - Έρχονται ακόμα πιο δύσκολα για ΠΑΟ - Απάντηση και μεταγραφές!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags