Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σανγκ Χο Να: Ο Γιοβάνοβιτς θέλει τον ...Νοτιοκορεάτη του - Ο ΠΑΟ φέρνει Μουντιαλικό εξτρέμ επιπέδου Χουάνγκ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-31 12:30:00

Ο Γιοβάνοβιτς θέλει τον Νοτιοκορεάτη του - Ο ΠΑΟ φέρνει Μουντιαλικό εξτρέμ επιπέδου Χουάνγκ! (Vid)

Οι Μιχείες
Ο Γιοβάνοβιτς θέλει τον Νοτιοκορεάτη του - Ο ΠΑΟ φέρνει Μουντιαλικό εξτρέμ επιπέδου Χουάνγκ! (Vid)

Συμπαίκτης και αρχηγός στη Σεούλ με τον μέσο του Ολυμπιακού! Ποιος είναι ο 26χρονος που παίζει και στα δύο άκρα και είναι φαβορί (έχουν προκριθεί δύο περιπτώσεις) για να φορέσει τα πράσινα τον Ιανουάριο, ο κοινός ατζέντης και το τηλεφώνημα που ήδη έκανε με τους δύο παίκτες των Πειραιωτών. Αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr!

Ο Παναθηναϊκός, όπως φαίνεται, επισπεύδει τις κινήσεις του για τα χειμερινά μεταγραφικά ψώνια αφού άλλωστε έφτασε ο Γενάρης. Έτσι ,λοιπόν, μετά την απόκτηση του Πούχατς έχει μπει στην τελική ευθεία και η μεταγραφή εξτρέμ. Όπως... σφυρίξανε στον "Ευαγγελιστή" υπάρχουν δύο (2) εκλεκτοί, με του οποίους βρίσκονται στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης και σύντομα θα "κληρώσει" για τον έναν!!

Η στήλη, μάλιστα, έμαθε και το όνομα του ενός εξτρεμ, που στο δεδομένο τάιμινγκ τον λες και... ισχνό φαβορί (εμφανίζει μεγαλύτερες πιθανότητες να ντυθεί στα "πράσινα"). Η υπόθεσή του δε έχει και την απαραίτητη...δόση ίντριγκας αφού εκτός από Μουντιαλικός (με 2 συμμετοχές στο Κατάρ), είναι φίλος, ήταν και είναι συμπαίκτης του Ιν Μπεομ Χουάνγκ, στην Σεούλ μέχρι τον περασμένο Ιούλιο και φυσικά στην Εθνική Νοτίου Κορέας!!

Κυρίες και κύριοι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει τον δικό του Νοτιοκορεάτη και θα περιμένει προφανώς να του βγεί  "παικτούρ", όπως ο συμπατριώτης του μέσος του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον  Σάνγκ Χο Νά, τον κάπταιν της Σεούλ, της οποίας αν και εξτρέμ είναι πρώτος της σκόρερ (7 γκολ) και δεύτερος "σερβιτόρος" της (4 ασίστ) στο τρέχον πρωτάθλημα!!

Πάμε και στα... αποκαλυπτήρια του ΣΑΝΓΚ ΧΟ ΝΑ: είναι 26 χρονών, με χρηματιστηριακή αξία 900.000 ευρώ, συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο του 2023 στην Σεούλ. Παίζει και στα δυο άκρα (περισσότερο αριστερά, αν και δεξιοπόδαρος), είναι 26 φορές διεθνής με 2 γκολ, και θέλει πλέον να έρθει στην Ευρώπη (εκτός από την χώρα του αγωνίστηκε και στο ιαπωνικό πρωτάθλημα, με τα χρώματα της FC Τόκιο (τον είχε αγοράσει το 2019 αντί 1.700.000 ευρώ).

Στην πιάτσα agents ξέρουν πως ο Σανγκ Χο Να έχει τον ίδιο Κορεάτη ατζέντη με τον Ιν Μπεόμ Χουάνγκ του Ολυμπιακού (ο τελευταίος βέβαια εμφανίζεται πελάτης της μεγάλης Base). Και όπως μάθαμε χθες βράδυ, ο Να έχει ήδη μιλήσει με τους δυο συμπατριώτες του που παίζουν στον Ολυμπιακό, τους έχει ενημερώσει σχετικά για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και πως θέλει να έρθει. 

Το 2022 μετράει συνολικά 40 συμμετοχές/9 γκολ/5 ασίστ ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκίνησε βασικός στο 0-0 με την Ουρουγουάη (βγήκε στο 77') ενώ μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο στην ήττα με 2-3 της Ν. Κορέας απο την Γκάνα...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η χειρονομία Μπαρτζώκα στο +22 και η… εντολή Αγγελόπουλων - Σκάει ανακοίνωση στον ΠΑΟ! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags