Facebook Pixel ΑΕΚ: "Πολυτέλεια για την ΑΕΚ, μπαίνει αμέσως 11αδα - Ανεβάζει το επίπεδο - Τσακώνεται και παίρνει κάρτες"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-31 20:17:00

"Πολυτέλεια για ΑΕΚ, μπαίνει αμέσως 11αδα - Ανεβάζει το επίπεδο - Τσακώνεται και παίρνει κάρτες"!

του Γιώργου Κτενά
"Πολυτέλεια για ΑΕΚ, μπαίνει αμέσως 11αδα - Ανεβάζει το επίπεδο - Τσακώνεται και παίρνει κάρτες"!

Ο... νευρικός παικταράς που θα πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι. Η Ένωση έχει στη λίστα της έναν ποδοσφαιριστή που εφόσον καταφέρει και τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα, θα έχει βάλει στο ρόστερ της έναν "δυναμιτή". Τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά...

ΑΕΚ: Ένα όνομα-έκπληξη υπάρχει εδώ και λίγες ώρες στο ρεπορτάζ της Ένωσης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι Κιτρινόμαυροι έχουν στη λίστα τους τον διεθνή Μεξικανό αριστερό μπακ Ζεράρδο Αρτεάγκα.

Ο 24χρονος άσος αγωνίζεται στην Γκενκ από το καλοκαίρι του 2020 (η βελγική ομάδα τον είχε αγοράσει από τη Σάντος Λαγκούνα έναντι του ποσού των 3,5 εκατ. ευρώ) και φέτος έχει 18 συμμετοχές, δύο γκολ και μια ασίστ. 

Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα πέντε εκατ. ευρώ αλλά το συμβόλαιό του με τη βελγική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 - Άρα μπορεί να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει για να δει πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε την πολύ καλή σχέση που διατηρεί με τον συμπατριώτη του Πινέδα, που είναι και συμπαίκτες στην εθνική ομάδα, καθώς αυτή είναι μια παράμετρος που μπορεί να σημαίνει κάποια πράγματα.

"Πολυτέλεια για την ΑΕΚ - Την ανεβάζει επίπεδο - Στον πάγκο ο Μοχαμάντι"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Στέφανο Γιωτάκη, που γνωρίζει άριστα το βελγικό ποδόσφαιρο, για να μάθουμε περισσότερα. "Eίναι πολυτέλεια για την ΑΕΚ αυτός ο παίκτης, την ανεβάζει σίγουρα επίπεδο στην άμυνα. Παίζει μόνο αριστερός μπακ, αλλά είναι επιθετικογενής. Γενικά όμως είναι νευρικός, παίρνει κάρτες, τσακώνεται", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Σε σχέση με τον Μοχαμάντι που παίζει τώρα στην ομάδα;

"Είναι πολύ καλός, εννοείται ότι αν έρθει για είναι για βασικός - Δεν είναι κάτι που το συζητάμε αυτό".

"Πηγαίνουν Μπουντεσλίγκα και Πρέμιερ Λιγκ - Μανατζερικό κόλπο αν... - Πηγαίνει για πρωτάθλημα"

Υπάρχει η προοπτική να φύγει από την Γκενκ για να έρθει στην ΑΕΚ;

"Γενικά η Γκενκ είναι μαγαζί γωνία. Για να έρθει σε τέτοιο πρωτάθλημα, όπως το ελληνικό, πρέπει να μην είναι βασικός κάποιος. Αλλά αυτός είναι βασικός. Συνήθως φεύγουν από το Βέλγιο και πηγαίνουν στη Μπουντεσλίγκα και την Πρέμιερ Λιγκ".

Γενικά ποιο είναι το στάτους του στη βελγική ομάδα;

"Βασικός είναι φέτος. Για να φύγει χωρίς να πάρουν τα λεφτά που έδωσαν για εκείνον πίσω, θα πρέπει να υπάρχει μανατζερικό κόλπο στη μέση. μα αν υπάρχει μαναζτερικό κόλπο θα φύγει για να έρθει στην Ελλάδα; Έτσι κι αλλιώς η Γκενκ πηγαίνει για πρωτάθλημα φέτος, δύσκολα θα αφήσουν να αποχωρήσει τώρα βασικός τους παίκτης".  

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ομάδα για Λοκαντία - "Βέγκχορστ" με 62 γκολ, 39 ασίστ - Διαπραγματεύσεις με Τζαχανμπανκς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags