Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η πρώτη μεγάλη κίνηση Αλαφούζου για καλοκαίρι - Επένδυση 3 εκατομμυρίων - "Σύμμαχος" ο παίκτης
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-07 12:40:00

Η πρώτη μεγάλη κίνηση Αλαφούζου για καλοκαίρι - Επένδυση 3 εκατομμυρίων - "Σύμμαχος" ο παίκτης!

του Νίκου Στεργίου
Η πρώτη μεγάλη κίνηση Αλαφούζου για καλοκαίρι - Επένδυση 3 εκατομμυρίων - "Σύμμαχος" ο παίκτης!

Έδωσε το "οκ" ο Γιοβάνοβιτς και οι Πράσινοι ξεκινούν τις συζητήσεις άμεσα. Ποιος είναι ο παίκτης που θέλουν να κρατήσουν στην Ελλάδα και μετά το καλοκαίρι, οι ιδιαιτερότητες της συμφωνίας που βρίσκεται σε ισχύ και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.
 

Παρά το γεγονός των πολλών δημοσιευμάτων μέχρι στιγμής η μοναδική μεταγραφή της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο Τιμοτέους Πούχατς ο οποίος όχι μόνο είναι επίσημα μέλος των Πράσινων, αλλά ντεμπούταρε κι όλας στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και αν δεν είχε κάνει επιθετικό φάουλ ο Φώτης Ιωαννίδης θα είχε σημειώσει και το πρώτο του τέρμα με την νέα του ομάδα. Ο 23χρονος ήρθε στην Αθήνα σαν δανεικός από την Ουνιόν Βερολίνου, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, και μπορεί στη συμφωνία να μην υπάρχει ρήτρα αγοράς, κάτι που αρχικά είχε ακουστεί πως θα υπάρχει στους όρους και θα φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ, όμως ο ίδιος βλέπει την προοπτική της εγκατάστασής του μόνιμα στο Τριφύλλι πολύ θετικά.

Ο Πούχατς δεν υπολογίζεται από τον σύλλογο του Βερολίνου, παρά το γεγονός ότι το 2021 είχε δαπανήσει 2,1 εκατομμύρια να τον αποκτήσει από την Λεχ Πόζναν, κάτι που φαίνεται και από τις μόλις 10 συμμετοχές του με τους Γερμανούς από τότε, ενώ στο φετινό μισό της χρονιάς είχε μόλις 3 παρουσίες στην ενδεκάδα με ένα τέρμα, αυτό απέναντι στη Χαϊντενχάιμ για το Κύπελλο. Ο διεθνής Πολωνός μάλιστα πέρασε το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν του σαν δανεικός στην Τράμπζονσπορ, με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα Τουρκίας έχοντας αγωνιστεί 17 φορές, όμως ο σύλλογος της Τραπεζούντας δεν προχώρησε στην αγορά του, με την αξία του παίκτη αυτή τη στιγμή να αγγίζει τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το tranfermarkt.

Το μεγάλο πρόβλημα του Πούχατς είναι το γεγονός πως παρά το γεγονός ήταν βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Πολωνίας, δεν κατάφερε να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, λόγω της αγωνιστικής του αποχής, ενώ παράλληλα δεν θέλει να χαρακτηριστεί στην πιάτσα των ομάδων σαν... γυρολόγος, μιας και ήδη μετράει 5 συλλόγους που έχει αλλάξει μέχρι στιγμής. Αυτό κάνει τον  Πολωνό να θεωρεί τον Παναθηναϊκό τεράστια ευκαιρία για την καριέρα του και ευελπιστεί πως θα κάνει εμφανίσεις με τις οποίες θα ανεβάσει ξανά τις μετοχές του και θα παραμείνει στους Πράσινους και μετά το καλοκαίρι.

Άλλωστε η απουσία του Γκάνεα, αλλά και η κούραση που βγάζει ο Χουάνκαρ ίσως είναι ελπίδες του να πάρει χρόνο από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να δείξει τι μπορεί να κάνει, με τον ίδιο να πιστεύει ότι η Ελλάδα του ταιριάζει απόλυτα!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φήμες για ηχηρή αποχώρηση στον ΠΑΟ - Σενάρια ότι υπογράφει αλλού - Ο πρώτος που "τελειώνει";

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags