Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φήμες για ηχηρή αποχώρηση στον ΠΑΟ - Σενάρια ότι υπογράφει αλλού - Ο πρώτος που "τελειώνει";
Μπάσκετ
| 2023-01-06 17:00:00

Φήμες για ηχηρή αποχώρηση στον ΠΑΟ - Σενάρια ότι υπογράφει αλλού - Ο πρώτος που "τελειώνει";

Sportdog Team
Φήμες για ηχηρή αποχώρηση στον ΠΑΟ - Σενάρια ότι υπογράφει αλλού - Ο πρώτος που "τελειώνει";

Τα σενάρια για αποχωρήσεις παικτών από το Τριφύλλι δίνουν και παίρνουν μετά τη νέα χθεσινή ήττα, που συνοδεύτηκε και από κακή εμφάνιση, στο Μόναχο από την Μπάγερν.

Παναθηναϊκός: Σε... μία κλωστή κρέμονται σχεδόν όλοι στον Παναθηναϊκό, αφού η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και η χθεσινή από την Μπάγερν, έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση, που δεν αποκλείεται να... ξεσπάσει τις επόμενες ημέρες.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πριν λίγες ημέρες συνάντηση με τον Ντέγιαν Ράντονιτς για να συζητήσουν το τί μέλλει γενέσθαι, στην οποία αποφασίστηκε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, έχοντας στην διάθεσή του ελεύθερο μπάτζετ για μεταγραφές, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να "υποβιβάζεται" στις ακαδημίες από την θέση του τεχνικού διευθυντή, όπου βρισκόταν.

Παρόλα αυτά, η ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε (οι Πράσινοι δεν έδειξαν καμία αντίδραση μετά το "κάζο" από τον Ολυμπιακό), προκάλεσε νέους τριγμούς στο Τριφύλλι και πλέον, όποιος παίκτης και να αποχωρούσε δεν θα αποτελούσε και μεγάλη έκπληξη από εδώ και στο εξής.

 

Τελευταία φήμη, που συνδυάζεται με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό, έχει να κάνει με τον Μάριους Γκριγκόνις και το γεγονός ότι ο Λιθουανός γκαρντ μετέβη στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους, με Μέσα της Λιθουανίας να αναφέρουν ότι "τσεκάρεται" από την Ζαλγκίρις.

Η ομάδα του Κάουνας έχασε χθες με σοβαρό τραυματισμό (ρήξη αχιλλείου) τον Κίναν Έβανς και τα δημοσιεύματα από την Λιθουανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για τον Γκριγκόνις, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν τον αντικαταστάτη του Αμερικανού άσου, ο οποίος θα μείνει εκτός για 6 με 8 μήνες.

Έτσι κι αλλιώς, πάντως, ο Γκριγκόνις δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού απέναντι στο Περιστέρι στο ΟΑΚΑ (7/1, 19:15), αφού δεν είναι δηλωμένος στην Basket League, ωστόσο και μόνο ότι αυτή η εξέλιξη σημειώνεται αμέσως μετά από την ήττα από την Μπάγερν, ίσως σημαίνει πολλά για τη συνέχεια του Λιθουανού στο Τριφύλλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" Γιαννακόπουλου - Δεν το... γυρίζει ο Ράντονιτς, φήμες για Μπέικον - Τέλος κορυφαία ονόματα!

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags