Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σκούπα" Γιαννακόπουλου - Δεν το... γυρίζει ο Ράντονιτς, φήμες για Μπέικον - Τέλος κορυφαία ονόματα
Μπάσκετ
| 2023-01-06 12:30:00

"Σκούπα" Γιαννακόπουλου - Δεν το... γυρίζει ο Ράντονιτς, φήμες για Μπέικον - Τέλος κορυφαία ονόματα!

του Νίκου Στεργίου
"Σκούπα" Γιαννακόπουλου - Δεν το... γυρίζει ο Ράντονιτς, φήμες για Μπέικον - Τέλος κορυφαία ονόματα!

Οι πρώτοι που θα αποχωρήσουν και η μεταγραφή από ομάδα Euroleague! Η νέα κάκιστη εμφάνιση στο Μόναχο δείχνει ότι ο προπονητής έχει... χάσει την επαφή με την ομάδα και τους παίκτες. Η διοίκηση καλείται να παρέμβει άμεσα και οι αλλαγές θα είναι μεγάλες, σε όλα τα επίπεδα. Κινδυνεύουν και παίκτες.
 

Παναθηναϊκός: Το παιχνίδι στο Μόναχο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο Τριφύλλι, όχι τόσο λόγω της νέας ήττας, αλλά γιατί η ομάδα έδειξε να μην βγάζει, έστω, την επιβεβλημένη αντίδραση που θα έπρεπε μετά από τo… βατερλό στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες τού Παναθηναϊκού φάνηκε να μην έχουν καμία διάθεση ενώ δεν είναι τυχαίο και το έλλειμα που παρουσιάζει η δράση, η σχέση, η επικοινωνία ανάμεσα στην κάθε 5άδα και τον πάγκο. Για αυτό και υπάρχουν φωνές που αναφέρουν ότι ο χρόνος έχει τελειώσει για τον Ντέγιαν Ράντονιτς, η ομάδα είναι λες και παίζει χωρίς προπονητή, και κάποια σενάρια αναφέρουν ότι ίσως είναι ακόμα κα θέμα ωρών η αλλαγή σελίδας.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να είναι σαρωτικές, δεδομένου ότι πριν από τα παιχνίδια της ερχόμενης εβδομάδας στην Ευρωλίγκα, θα έχουν προκύψει εξελίξεις

Υπάρχει το σενάριο που αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει παίκτη από ομάδα της Ευρωλίγκας, καθώς, μέχρι τη Δευτέρα μπορεί να τον δηλώσει για να παίζει, αλλά στο κομμάτι "ρόστερ" δεν θα είναι απίθανο ο,τι κι αν δούμε. Αν, δηλαδή, αποχωρήσει κάποιος/οι παίκτες άμεσα...

Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί αποχώρησης του Ντουέιν Μπέικον, προφανώς, δεν ισχύει, παρόλα αυτά θα αποχωρήσουν ονόματα που, τώρα, δεν φαντάζεται εύκολα ο κόσμος. Μέχρι και το όνομα του Πάρις Λι έχει κυκλοφορήσει, ενώ φαίνεται θέμα χρόνου η αποχώρηση του Άντριους, ο οποιος έχει προτάσεις στα χέρια του.

Σε κάθε περίπτωση τα επόμενα 24ωρα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ομάδα...

Κι επειδή τα δύσκολα δεν τελειώνουν και σε λιγότερο από 48 ώρες, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει το Περιστέρι, πριν υποδεχθεί τη Φενερμπαχτσέ που μετράει 5 σερί ήττες και την Μακάμπι στο πλαίσιο της 4ης «διαβολοβδομάδας»!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει… Καμπάτσο και κόουτς ο ΠΑΟ - Υπογράφει άμεσα ο ψηλός - Διώχνει κι άλλους ο Γιαννακόπουλος!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags