Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Κυνικός Λουτσέσκου - Αυτοί άλλαξαν τον... ξεγραμμένο ΠΑΟΚ - Απόφαση Καρυπίδη για Πάρντιου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-04 23:21:00

Κυνικός Λουτσέσκου - Αυτοί άλλαξαν τον... ξεγραμμένο ΠΑΟΚ - Απόφαση Καρυπίδη για Πάρντιου!

Sportdog Team
Κυνικός Λουτσέσκου - Αυτοί άλλαξαν τον... ξεγραμμένο ΠΑΟΚ - Απόφαση Καρυπίδη για Πάρντιου!

Σε εντελώς διαφορετική φάση οι δύο μονομάχοι του ντέρμπι! O ΠΑΟΚ έχει μπει για τα καλά στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης και με... στρατηγό τον Λουτσέσκου έχει κάθε λόγο να το ελπίζει αυτό. Από την άλλη ο Άρης δείχνει να έχει ταβάνι τη φετινή χρονιά.

Χωρίς να το έχει... καταλάβει η πλειοψηφία του κόσμου, ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει αθόρυβα να φτάσει στο -3 από την ΑΕΚ και στο -10 από τον πρώτο Παναθηναϊκό ενώ ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό σταθερά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το συγκεκριμένο... επίτευγμα του ΠΑΟΚ είναι αρκετά σημαντικό αν αναλογιστούμε το γεγονός πως πρόκειται για μια ομάδα που έχει πάρει ελάχιστα από τις καλοκαιρινές τις μεταγραφές και που έχει καταφέρει να καθιερώσει σε χρόνο... ρεκόρ νέα παιδιά, με τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη να κάνουν αναμφίβολα την διαφορά στους ασπρόμαυρους. Πρόκειται για δύο πρότζεκτ στα οποία θα μπορούσε να στηριχθεί ο ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να τους πουλήσει... πολύ ακριβά, όπως είχε πράξει με Τζόλη και Γιαννούλη!

Μάλιστα, για όποιον δεν το έχει συνειδητοποιήσει ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει και ένα σημαντικό ρεκόρ αγώνων χωρίς ήττα, αφού την αγνοεί από τα τέλη Οκτωβρίου και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ θα μπορούσε να είναι ακόμη και στο -1 από την Ένωση, εάν δεν είχε... αυτοκτονήσει στoν αγώνα με τον Ατρόμητο.

Έχει ταβάνι ο Άρης

Από την άλλη ο Άρης έχασε... αρκετά από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μιας και δεν απείλησε καθόλου στο επιθετικό κομμάτι, με εξαίρεση κάποιες εμπνεύσεις των Ιτούρμπε και Μαντσίνι και δείχνει πλέον να έχει ταβάνι την 5η θέση για το υπόλοιπο της χρονιάς, μιας και μπορεί να είχε χάσει τελευταία φορά τον Οκτώβριο, ωστόσο κάνει αρκετές ισοπαλίες και ο στόχος του είναι να εξασφαλίσει την 5η θέση, παρά να μπει σφήνα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ούτως ή άλλως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κάνει κάποιες γκέλες που.... δεν ξεγράφουν εύκολα, οπότε μένει να δούμε εάν ο Καρυπίδης θα δώσει εν λευκώ τα κλειδιά στον Πάρντιου για να φτιάξει την ομάδα όπως αυτός θέλει ενόψει και της νέας χρονιάς. Η ουσία είναι ότι ο ενθουσιασμός του καλοκαιριού δεν φάνηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και ο Άρης είναι δίκαια πέμπτος. Ούτως ή άλλως με το υλικό που έχει ο Άρης είναι απίθανο να μην βγει στην πρώτη εξάδα, όσο χάλια και εάν παίξει στα εναπομείναντα ματς της κανονικής διάρκειας. Οπότε περισσότερο ενδιαφέρον θα έχει εάν θα πάρει χρόνο ο Πάρντιου για να χτίσει ομάδα με πλάνο διετίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομάζει… ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου - Δικαίωση Σαββίδη - "Πάτησαν" Άρη και φέρνουν εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags