Facebook Pixel Τρομάζει… ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου - Δικαίωση Σαββίδη - "Πάτησαν" Άρη και φέρνουν εκατομμύρια!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-04 22:25:00

Τρομάζει… ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου - Δικαίωση Σαββίδη - "Πάτησαν" Άρη και φέρνουν εκατομμύρια!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρομάζει… ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου - Δικαίωση Σαββίδη - "Πάτησαν" Άρη και φέρνουν εκατομμύρια!

Οι νίκες με στυλ στην Τούμπα, η έκπληξη Σοάρες και το πρωτάθλημα. Οι "ασπρόμαυροι" ήταν ανώτεροι παρά το... φτωχό 1-0 και πλέον κοιτάζουν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Το πλάνο του Ρουμάνου προπονητή, οι παίκτες που "βγάζει" και η νεανική ενδεκάδα που παίζει μπάλα.

Μετά από ένα «μουδιασμένο» ξεκίνημα στη σεζόν, ο ΠΑΟΚ… έμαθε ξανά να κερδίζει και μάλιστα με τους δικούς τους όρους. Ο θρίαμβος στο ντέρμπι με τον Άρη σήμανε την πέμπτη νίκη του Δικεφάλου στα τελευταία έξι παιχνίδια του στη Super League, νούμερο που αποδεικνύει πως κάθε άλλο παρα τυχαία ήταν η πρόσφατη δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου ότι κάτι εχει αλλάξει στην ομάδα.

Το σύνολο του Ρουμάνου προπονητή έχει πάρει τα πάνω του για τα καλά και σίγουρα η εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα ήταν αυτή που ήλπιζαν οι διοικούντες το περασμένο καλοκαίρι. Ναι μεν οικονομικός εξορθολογισμός και ανανέωση στο ρόστερ, αλλά με απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόουτς για να μπορέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα να «μοντάρει» μια ομάδα συσπειρωμένη και ικανή να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο.

Σχετικά… αθόρυβα οι Θεσσαλονικείς έχουν «σκαρφαλώσει» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και κοιτάζουν ακόμα πιο ψηλά. Ίσως είναι πρόωρο να μιλήσουμε για πρωτάθλημα, αλλά η δεύτερη θέση είναι πλέον ρεαλιστικότατος στόχος μιας και η ΑΕΚ βρίσκεται μόλις στο +3. 

Όλα αυτά ο ΠΑΟΚ τα πέτυχε βασιζόμενος στα δικά του παιδιά, αλλά και αρκετούς παίκτες που αποτέλεσαν «στοιχήματα» το περασμένο καλοκαίρι. Είναι μεγάλη υπόθεση το γεγονός ότι η ομάδα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο έχοντας ως ενδεκαδάτους τον Κουλιεράκη και τον Κωνσταντέλια, αφού η ανάδειξη Ελλήνων παικτών ήταν ένας από σημαντικούς φετινούς στόχους του συλλόγου. Κόντρα στον Άρη αμφότεροι έδειξαν εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, πιστοποιώντας τη διαρκή αγωνιστική άνοδό τους.

Ο Κουλιεράκης ανανέωσε πρόσφατα ως επιβράβευση αλλά και ως δικλείδα ασφαλείας για τον Δικέφαλο, από τη στιγμή που ο νεαρός αμυντικός έχει μπει στα μπλοκάκια ουκ ολίγων ευρωπαϊκών ομάδων. Όσο για τον Κωνσταντέλια, με την παρουσία έχει ουσιαστικά «εξαφανίσει» την κουβέντα για την ανάγκη μεταγραφής στη μεσοεπιθετική γραμμή! Αν συνεχίσουν έτσι, όχι μόνο μπορούν να αποτελέσουν τους ηγέτες στην επόμενη μέρα της ομάδας, αλλά και να εξασφαλίσουν ακριβές μεταγραφές, όπως οι Τζόλης και Γιαννούλης.

Απαντήσεις συνεχίζει να δίνει ο διαρκώς ανεβασμένος Ράφα Σοάρες, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε να τονίσουμε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά μοιάζει επιτέλους να λειτουργεί με ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο και δεν εξαρτάται πια εξ ολοκλήρου από τις μονάδες του. Το νικηφόρο σερί του το έχει τρέξει με τους Κούρτιτς, Λύρατζη, Τσαούση στα «πιτς» και τους Σάστρε, Σβαμπ στην ενδεκάδα με Άρη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags