Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Συνεχίζεται το... σίριαλ με Αντούνα - Νέες τρελές απαιτήσεις της Κρουζ Αζούλ - Στον "αέρα" το deal!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-05 09:47:00

Συνεχίζεται το... σίριαλ με Αντούνα - Νέες τρελές απαιτήσεις της Κρουζ Αζούλ - Στον "αέρα" το deal!

Sportdog Team
Συνεχίζεται το... σίριαλ με Αντούνα - Νέες τρελές απαιτήσεις της Κρουζ Αζούλ - Στον "αέρα" το deal!

Η συμφωνία των Μεξικανών με τον Παναθηναϊκό έδειχνε να είναι πολύ κοντά, αλλά νέο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η υπόθεση οδηγείται προς "ναυάγιο".

Παναθηναϊκός: Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις των Πράσινων με την Κρουζ Αζούλ για τον Ουριέλ Αντούνα αποκαλύπτει σήμερα το ESPN του Μεξικού, αναφέροντας ότι η συμφωνία των δύο πλευρών είναι πλέον στον "αέρα".

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο κείμενο, η ομάδα του Αντούνα ζήτησε να διπλασιαστεί το ποσό για τον εξάμηνο δανεισμό και, επιπρόσθετα, να τοποθετηθεί στα 8-9 εκατομμύρια η υποχρεωτική ρήτρα αγοράς το καλοκαίρι. Με αυτό θα εγκατέλειπε το 20% των δικαιωμάτων σε ενδεχόμενη μεταπώληση, ενώ υπάρχει και πρόταση για ρήτρα στα 6,5 εκατ. σε περίπτωση που η συγκεκριμένη option παραμείνει στο "τραπέζι".

Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι η "συμφωνία είναι στον αέρα", καθώς τονίζεται ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν δέχτηκαν την παραπάνω αντί-πρόταση των Μεξικανών και στράφηκαν ήδη σε άλλες περιπτώσεις της λίστας τους για την θέση του ακραίου επιθετικού.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Αντούνα πιέζει την διοίκηση της Κρουζ Αζούλ να τα βρει με τον Παναθηναϊκό, αφού θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί στη χώρα μας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags