Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μπακ από Ιταλία για Ολυμπιακό - Δουλειά εκατομμυρίων, "καραμπόλα" με Ζαγαρίτη - Κλεισμένος ο Σουάζο!
| 2023-01-05 15:30:00

Μπακ από Ιταλία για Ολυμπιακό - Δουλειά εκατομμυρίων, "καραμπόλα" με Ζαγαρίτη - Κλεισμένος ο Σουάζο!

GOALάρες by Εvaggelistis
Μπακ από Ιταλία για Ολυμπιακό - Δουλειά εκατομμυρίων, "καραμπόλα" με Ζαγαρίτη - Κλεισμένος ο Σουάζο!

Ο Ολλανδός που ξεχώρισαν στο Λιμάνι και το κορυφαίο γραφείο ατζέντηδων! Το Sportdog.gr αποκαλύπτει το νέο όνομα που εξετάζουν σοβαρά οι Πειραιώτες για τη θέση του αριστερού μπακ και τη σύνδεσή του με τον Έλληνα αμυντικό. Τι συμβαίνει με τις άλλες περιπτώσεις και ποιους ζήτησε ο Μίτσελ.

ΡΟΝΤΙΝΕΙ/ΟΛΕΓΚ: ο Βραζιλιάνος στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό είχε μια άκρως πειστική εικόνα ενώ ενδεχομένως να τον ανέβασε στα μάτια όλων και η σύγκριση με τον απέναντί του στην "ερυθρόλευκη" άμυνα. Ουσιαστικά ο Βραζιλιάνος από την πρώτη του παρουσία έκανε ακόμη πιο δύσκολη την ζωή του "ταλαίπωρου" Ρέαμπτσουκ αφού... φωνάζει η ανάγκη να αποκτηθεί και ένας κανονικός αριστερός μπακ. Ένας... αριστερός Ρόντινεϊ δηλαδή...

ΛΑΤΟ/ΡΕΑΜΠΤΣΟΥΚ: ήδη έχουν κυκλοφορήσει πολλά ονόματα υποψηφίων αριστερών μπακ για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Μίτσελ θέλει τον Λάτο της Βαλένθια, όπως ήθελε και τον Μαζουακού. Το εντυπωσιακό είναι πως ο Λάτο απασχολεί και την Μπολόνια, που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Όλεγκ Ρέαμπτσουκ!! Ο Λάτο στην Βαλένθια αμείβεται βέβαια με 1.500.000 ευρώ αλλά αυτά τα λεφτά δεν θα τα έπαιρνε/ δεν θα τα προσέγγιζε καν, ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε στην Μπολόνια

...ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ: ο Βραζιλιάνος Άμπνερ, ο Άγγλος Χάρι Τόφολο της Φόρεστ και ο Ισπανός Ααρόν Μαρτίν της Μάιντς είναι ακόμη τρία ονόματα αριστερών μπακ που έχουν παίξει στα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών αλλά για διαφορετικούς λόγους οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές για να αριβάρουν. Για παράδειγμα η "ερυθρόλευκη" ερώτηση στην Μάιντς, για το πόσο κοστολογεί τώρα τον Μαρτίν με βάση ότι το συμβόλαιο του με την γερμανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι και έχει ήδη αρνηθεί πρόταση της για ανανέωση, απαντήθηκε με ποσό plus των 4.000.000 ευρώ!

ΣΟΥΑΖΟ: για τον διεθνή Χιλιανό κι αρχηγό της Κόλο Κόλο, που εμφανιζόταν αρχικά ως "εναλλακτική" του Λάτο, ακούγεται πως ουσιαστικά είναι κλεισμένος. Και πως  από τον Ολυμπιακό εξαρτάται αν και πότε θα ενεργοποιήσουν την συμφωνία. Το εντυπωσιακό είναι πως ο Σουάζο φέρεται να έχει προταθεί τόσο στην Μπεσίκτας (που έχει τον Μαζουακού), όσο και στην Φενέρ (κρατήστε το τελευταίο).

ΟΣΤΕΡΓΟΥΟΛΝΤ: είναι Ολλανδός αριστερός μπακ, που τον Απρίλιο θα κλείσει τα 22 του χρόνια και μόλις το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε απο την Πάρμα, η οποία πλήρωσε transfer fee 3.000.000 ευρώ στην Τβέντε. Στην Serie B με την ιταλική ομάδα μετράει 17 συμμετοχές και 1 γκολ ενώ είναι διεθνής με την Κ21 της Ολλανδίας. Στην Τουρκία, λοιπόν, επικαλούμενοι ιταλικές πηγές, υποστηρίζουν πως ο Jayden Oosterwolde "παίζει" για μεταγραφή μεταξύ της Φενέρ και του Ολυμπιακού!!! Είναι μια υποψηφιότητα που πρώτη φορά ακούγεται για τους "ερυθρόλευκους". Υπάρχει βέβαια και η σχετική μανατζερική διαπλοκή. Ο Jayden Oosterwolde ανήκει σε ένα εκ των κορυφαίων Γραφείων agents παγκοσμίως, της CAA Stellar. Είναι η εταιρεία που Αύγουστο και Σεπτέμβριο πήγε 4 παίκτες στην Νότιγχαμ Φόρεστ και τους Μπιέλ/Μπακαμπού στον Ολυμπιακό!!!

Παρεμπιπτόντως αναπληρωματικός του στην Πάρμα είναι ο δικός μας Βασίλης Ζαγαρίτης (τους τελευταίους μήνες έπαιξε στα ρεπορτάζ Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού), τον οποίο η Πάρμα ενημέρωσε πως δεν παραχωρείται ούτε ως δανεικός αφού πιθανότατα θα φύγει τον Γενάρη με πώληση ο (βασικός) Jayden Oosterwolde!! Έτσι ο Ζαγαρίτης θα πάρει επιτέλους περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Πάρμα ενώ δεν ψάχνει και για ομάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ζεσούς... στέλνει παίκτη 5 εκατ. σε ΠΑΟ - Πιέζει να έρθει ο Κάουλι - Τράμπα Ουι-Τζό με βαρβάτο φορ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags