Facebook Pixel Ουριέλ Αντούνα: Νέες αποκαλύψεις για Αντούνα! Για αυτό είναι σίγουρος για την μεταγραφή του στον ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-05 17:24:00

Νέες αποκαλύψεις για Αντούνα! Για αυτό είναι σίγουρος για την μεταγραφή του στον ΠΑΟ

Sportdog Team
Νέες αποκαλύψεις για Αντούνα! Για αυτό είναι σίγουρος για την μεταγραφή του στον ΠΑΟ

Μπορεί οι Πράσινοι να έχουν κάνει την οριστική τους πρόταση και να έχουν βάλει διωρία στην Κρουζ Αζούλ για να δώσει την απάντησή της σχετικά με την μεταγραφή στο Τριφύλλι, ο ίδιος θεωρεί σίγουρη την μετακίνησή του στην Αθήνα.

Ουριέλ Αντούνα: Στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να είναι ο διεθνής Μεξικανός εξτρέμ της Κρουζ Αζούλ, παρά τα προβλήματα που έχουν προκύψει, μιας και ο σύλλογος από την Κεντρική Αμερική διαπραγματεύεται σκληρά και έχει ανεβάσει πολύ το κόστος της μεταγραφής.

Οι Μεξικάνοι θέλουν το ποσό των 8 εκατ. ευρώ για να προχωρήσει το deal δίχως ποσοστό μεταπώλησης, ενώ ζητούν 1 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι, με το Τριφύλλι να μην μπαίνει σε τέτοιες συζητήσεις ποντάροντας ωστόσο στην επιθυμία του διεθνή εξτρέμ να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

«Ο Αντούνα είναι πεπεισμένος πως η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί και δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό που θα του δημιουργήσει πρόβλημα. Ως εκ τούτου ζήτησε πιο χαλαρό πρόγραμμα προπονήσεων», αναφέρει δημοσίευμα της El universal για τον Ουριέλ Αντούνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ζεσούς... στέλνει παίκτη 5 εκατ. σε ΠΑΟ - Πιέζει να έρθει ο Κάουλι - Τράμπα Ουι-Τζό με βαρβάτο φορ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags