Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μόλις έσκασε: Οι "εκλεκτοί" του Μίτσελ για Βόλο - Τι αποφάσισε για Μαρσέλο και Ρέαμπτσιουκ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-07 13:09:00

Μόλις έσκασε: Οι "εκλεκτοί" του Μίτσελ για Βόλο - Τι αποφάσισε για Μαρσέλο και Ρέαμπτσιουκ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Οι "εκλεκτοί" του Μίτσελ για Βόλο - Τι αποφάσισε για Μαρσέλο και Ρέαμπτσιουκ (ΦΩΤΟ)

Την αποστολή για την αυριανή (8/1) αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανακοίνωσε σήμερα ο Μίτσελ.

Ολυμπιακός: Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Ερυθρόλευκων για το αυριανό παιχνίδι με τον Βόλο, για την 17η αγωνιστική της Super League.

Στην αποστολή για το ματς βρίσκεται τόσο ο Μαρσέλο, όσο και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, παρά τα συνεχή σενάρια περί αποχώρησής με προορισμό την Μπολόνια.

Από εκεί και πέρα, έμειναν εκτός οι Βαλμπουενά, Μπα και Βρουσάι, που επέστρεψαν πρόσφατα στις προπονήσεις.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (8/1, 16:00) εκτός έδρας τον Βόλο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (7/1) χωρίς απρόοπτα.

Μετά το τέλος του προγράμματος, που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλία και η οποία απαρτίζεται από 23 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους εξής:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ".

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Βόλο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags