Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: "Τρελαμένος" Αλαφούζος - Απαντάει με μεταγραφή 6 εκατομμυρίων - Έρχεται παίκτης το επόμενο 48αρο!
| 2023-01-09 10:00:00

"Τρελαμένος" Αλαφούζος - Απαντάει με μεταγραφή 6 εκατομμυρίων - Έρχεται παίκτης το επόμενο 48ωρο!

του Νίκου Στεργίου
"Τρελαμένος" Αλαφούζος - Απαντάει με μεταγραφή 6 εκατομμυρίων - Έρχεται παίκτης το επόμενο 48ωρο!

Άμεση και ηχηρή αντίδραση μετά την ΑΕΚ, τρεις παίκτες στην τελική λίστα. Οι Πράσινοι έχασαν το αήττητο, όμως ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους, τόσο αγωνιστικά όσο και μεταγραφικά. Ο Νο1 στόχος του Γιοβάνοβιτς και οι πληροφορίες ότι βρίσκονται πλέον κοντά σε συμφωνία.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να συνεχίζει να είναι πρώτος στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα απόσταση τεσσάρων βαθμών από ΑΕΚ, αλλά και εφτά από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, όμως η εικόνα του μετά τη διακοπή δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Άλλωστε μετά την επανέναρξη της Super League οι Πράσινοι έχουν χάσει 7 βαθμούς και μάλιστα δεν κατάφερε να κερδίσει σε αναμετρήσεις, με Ιωνικό και ΟΦΗ, που στο πρώτο μισό έδειχνε να έχει τον τρόπο να παίρνει τα τρίποντα ακόμα και στην "κακή" του ημέρα. Βασικός λόγος δεν είναι άλλος από τα προβλήματα τραυματισμών, κυρίως του Αϊτόρ που ήταν το βασικό... γρανάζι της μηχανής του Γιοβάνοβιτς, αλλά και στην έλλειψη βάθους στο ρόστερ, κάτι που είναι απόφαση Αλαφούζου να αλλάξει τον Ιανουάριο. 

Παρά λοιπόν το γεγονός της... κοιλιάς που κάνει η ομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος έχει βάλει στόχο το πρωτάθλημα και για αυτό τον λόγο θα κάνει τα πάντα για να δει το Τριφύλλι στην κορυφή για πρώτη φορά μετά το το 2010 θέλοντας να κάνει την οικονομική υπέρβαση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Πράσινοι έχουν ήδη κάνει την πρώτη τους κίνηση, με τον δανεισμό του Πούχατς, παίκτη που ήταν επιλογή Γιοβάνοβιτς με στόχο να καλυφθεί το κενό που έχει δημιουργηθεί από το αιφνίδιο πρόβλημα του Γκάνεα. Την ίδια στιγμή εδώ και αρκετές ημέρες ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει μια τεράστια υπέρβαση θέλοντας να ντύσει στα Πράσινα τον Ουριέλ Αντούνα. Ο Μεξικανός φαίνεται... ψημένος να συνεχίσει την καριέρα του στους Πράσινους και να κάνει το... άλμα, μετά το ανεπιτυχές πέρασμά του από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, που δεν κατάφερε να αγωνιστεί ποτέ και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Κεντρική Αμερική πιέζει για την μετακίνησή του στην Αθήνα.

Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν οι τελευταίες πληροφορίες από το Μεξικό αναφέρουν ότι εκεί που η Κρουζ Αζούλ φαινόταν αμετακίνητη από τις αξιώσεις της, που έφταναν τα 9 εκατομμύρια ευρώ, τα πράγματα άλλαξαν μετά τις δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας και φέρονται να έχουν προτείνει στο Τριφύλλι 6μηνο δανεισμό του Αντούνα έναντι 500χιλ. ευρώ και υποχρεωτική οψιόν το καλοκαίρι, που θα φτάνει τα 6 εκατομμύρια ευρώ για το 80% του ποδοσφαιριστή. Η συγκεκριμένη εξέλιξη δείχνει ότι ο Μεξικανός όχι απλά δεν έχει τελειώσει για τους Πράσινους, αλλά ότι ο σύλλογός του πιέζεται από τον ίδιο και τους μάνατζέρ του, με τις εξελίξεις τις επόμενες μέρες να κρύβουν εκπλήξεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όμως δεν φαίνεται να σταματάει στον Αντούνα. Όπως βγαίνει από το εσωτερικό του Τριφυλλιού κοιτάζει άλλες δύο, τουλάχιστον, περιπτώσεις που θα κάνουν τη διαφορά και θα θέσουν την ομάδα ξανά σε τροχιά τίτλου. Ο Σέρβος τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ, ώστε να υπάρχει εναλλακτική αντί του Παλάσιος, μιας και τώρα χρησιμοποιείται εκεί ο Βαγιαννίδης που αγωνίζεται κυρίως ως μπακ, αλλά και ενός επιτελικού μέσου με στόχο να καλυφθεί το κενό από τον σοβαρό τραυματισμό του Τρουγιέ, που δεν θα επιστρέψει τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα οι παίκτες οι οποίοι είναι στο... μπλοκάκι του Σέρβου μόνο εναλλακτικές δεν είναι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βάλει ανταγωνισμό στο εσωτερικό των Πρασίνων με στόχο να παίρνει το 100% από κάθε ποδοσφαιριστή του. Το σίγουρο είναι ότι παίκτες και ανακοινώσεις, που σίγουρα θα κάνουν τους φίλους του Παναθηναϊκού να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, έρχονται και δεν αποκλείεται τα πρώτα... χαρμόσυνα νέα να έρθουν εντός 48ώρου.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτάθλημα με γκολ από κροτίδα και άρνηση Fair Play δεν παίρνεις - Θέλει ΑΜΕΣΑ ενίσχυση ο ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags