Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τέλος ο Αντούνα για τον Παναθηναϊκό" - Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟ - "Μάχη" με Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-09 19:12:00

"Τέλος ο Αντούνα για τον Παναθηναϊκό" - Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟ - "Μάχη" με Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Τέλος ο Αντούνα για τον Παναθηναϊκό" - Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟ - "Μάχη" με Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog, αλλαγή στόχων για τους Πράσινους! Οριστική ρήξη στις διαπραγματεύσεις με την Κρουζ Αζούλ σχετικά με τον Μεξικάνο εξτρέμ αναφέρουν από την πατρίδα του και μάλιστα κάνουν γνωστό και τον παίκτη που στρέφεται το Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα από το Μεξικό σχετικά με το ενδιαφέρον των Πρασίνων για τον Ουριέλ Αντούνα καθώς δημοσιογράφος από την Κεντρική Αμερική αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις σταματάνε, μιας και η Κρουζ Αζούλ θεωρεί ότι δεν υπήρχε εξέλιξη στο οικονομικό, και μάλιστα το Τριφύλλι κινείται πλέον για το plan B, που είναι ο Κορεάτης Σανγκ Χο Να, ο οποίος είναι και στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

"Ο Ουριέλ Αντούνα δεν θα παίξει στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός απέσυρε την προσφορά του και πάει για το plan B που είναι ο Κορεάτης Σανγκ Χο Να, με την Κρουζ Αζούλ να ζητάει τεράστια ποσά για τον παίκτη και τελικά να μπλοκάρει την αποχώρησή του", ανέφερε ο Μεξικανός δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάγκας Μπρινιόλι - Αν φορούσε δίχτυ κομμωτηρίου, ο Παναθηναϊκός θα το σήκωνε μέσα στα Φιλαδέλφεια


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags