Facebook Pixel ΠΑΟΚ: ΣΟΚ με Λύρατζη στον ΠΑΟΚ - Απευθείας στο νοσοκομείο - Αποχώρησε με κλάματα ο Σοάρες (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-10 23:09:00

ΣΟΚ με Λύρατζη στον ΠΑΟΚ - Απευθείας στο νοσοκομείο - Αποχώρησε με κλάματα ο Σοάρες (vid)

ΣΟΚ με Λύρατζη στον ΠΑΟΚ - Απευθείας στο νοσοκομείο - Αποχώρησε με κλάματα ο Σοάρες (vid)

Μπορεί το παιχνίδι με την Καλαμάτα να είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε δύο παίκτες του να αποχωρούν τραυματίες.

ΠΑΟΚ: Σοβαρά προβλήματα για τον Δικέφαλο του Βορρά μιας και στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα τόσο ο Φιλίπε Σοάρες, όσο και ο Λευτέρης Λύρατζης αποχώρησαν τραυματίες, με τον πρώτο να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 32' με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αρκετά ανήσυχοι. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι υπέστη θλάση στον προσαγωγό, κάτι που είχε συμβεί και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, με τον Πορτογάλο να αποχωρεί με κλάματα.

 

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 67' ο Λευτέρης Λύρατζης θα έχει δυνατή σύγκρουση με τον Ασίγκμπα με τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να αποχωρεί ζαλισμένος και μετέβη απευθείας σε νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις μιας και το πρόβλημα είναι στο ζυγωματικό.

Μάλιστα ο Έλληνας αμυντικός θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο, προκειμένου να παρακολουθείται από τους γιατρούς αλλά και να εξεταστεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΠΑΟΚ διαλύει κάθε αντίπαλο και αποθεώνουν ΑΕΚ-ΠΑΟ - Χρόνια είχε να δει τέτοιο παίκτη η Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags