Facebook Pixel Τζόλης: Ενδιαφέρον από μεγάλη ελληνική ομάδα - "Χρυσό" συμβόλαιο
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-22 10:29:00

Κίνηση από μεγάλη ελληνική ομάδα για Τζόλη - Πληρώνει και τον ΠΑΟΚ - "Χρυσό" συμβόλαιο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Κίνηση από μεγάλη ελληνική ομάδα για Τζόλη - Πληρώνει και τον ΠΑΟΚ - "Χρυσό" συμβόλαιο!

Το αβέβαιο μέλλον του στην Αγγλία και το υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Ο νεαρός άσος λόγω και του τραυματισμού του, δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά του ούτε στην Ολλανδία και στο Νησί επιμένουν πως το καλοκαίρι έρχονται αλλαγές στην καριέρα του.

Μεγάλο... θέμα έχει προέκυψε στην Αγγλία τις τελευταίες ημέρες με το όνομα του Χρήστου Τζόλη να έρχεται στην επιφάνεια μετά από αρκετό καιρό. Ο 20χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, παρά τα 13 εκατομμύρια που δαπάνησε η Νόριτς, το καλοκαίρι του 2021, για να τον αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δείξει τα όσα μπορεί στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Premier League με αποτέλεσμα η πρώτη του χρονιά στα Καναρίνια να κλείνει έχοντας 17 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, και άλλες 3 με την δεύτερη, σημειώνοντας δύο τέρματα, κόντρα στην Μπόρνμουθ για το League Cup, αλλά και τρεις ασίστ. Ο νεαρός είδε παράλληλα να αλλάζει και ο προπονητής στην αγγλική ομάδα, κάτι που του μείωσε πολύ τον χρόνο συμμετοχής του, μιας και ο Ντιν Σμιθ δεν τον εμπιστεύτηκε ποτέ, θέτοντας εκτός και τον 22χρονο να ψάχνει τι μπορεί να κάνει.

Το αποτέλεσμα ήταν η Νόριτς και η Τβέντε να έρθουν σε συμφωνία το περασμένο καλοκαίρι, με τον Χρήστο Τζόλη να γίνεται κάτοικος Ολλανδίας και μέχρι τον Οκτώβριο να  έχει14 παρουσίες στην ενδεκάδα, τις 10 ως βασικός, σημειώνοντας μάλιστα και 3 γκολ. Κάπου εκεί όμως η... ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα του Έλληνα διεθνή καθώς υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου στο αριστερό του γόνατο, κάτι που τον άφησε εκτός για περίπου 2,5 μήνες, με τον ίδιο να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στις 14 Ιανουαρίου όπου και έπαιξε για 23 λεπτά στο 0-0 κόντρα στον Άγιαξ.  

Το ζήτημα είναι ότι τις τελευταίες ημέρες στο Νησί έχει ανοίξει μια αρκετά μεγάλη κουβέντα σχετικά με το μέλλον του Χρήστου Τζόλη στην Νόριτς, μιας και μετά τη νέα αλλαγή προπονητή στην ομάδα και την παρουσία πλέον του Ντέιβιντ Βάγκνερ τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν, αφού στις δηλώσεις του τόνισε ότι υπολογίζει στον 20χρονο. «Χαίρομαι που τον γνώρισα. Δυστυχώς δεν υπάρχει ρήτρα που να μπορεί να διακοπεί ο δανεισμός του και έτσι θα μείνει στην Τβέντε ως το φινάλε της σεζόν. Αυτό ίσως του κάνει και καλό, γιατί θα πάρει χρόνο συμμετοχής», είπε συγκεκριμένα ο Γερμανός τεχνικός.

Το ζήτημα βέβαια δεν φαίνεται να τελειώνει εκεί, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο νεαρός φαίνεται να ενδιαφέρει αρκετές ομάδες και μάλιστα και από την Ελλάδα. Όπως ακούγεται μάλιστα ο σύλλογος που έχει στο... μπλοκάκι του τον Χρήστο Τζόλη έχει ψαχτεί αρκετά για τον παίκτη και μάλιστα έχει γνώση τόσο στις ρήτρες που υπάρχουν στη Νόριτς, αλλά και στο ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί ακόμα ο ΠΑΟΚ.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Τζόλης έχει συμβόλαιο με τη Νόριτς μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με τον ίδιο να αμείβεται με ποσό που δύσκολο μπορεί να δώσει ελληνική ομάδα. Παράλληλα να υπενθυμίσουμε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του 20χρονου της τάξης του 17,5%, με την μεταγραφική αξία του ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή να ακουμπάει τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι αν μια ομάδα δώσει 7,5 εκατομμύρια στη Νόριτς να τον αποκτήσει, περίπου το ένα θα πάει στα ταμεία του ΠΑΟΚ, κάτι που δύσκολα θα κάνει ελληνικός σύλλογος.  
 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λύση… ροτέισον ο Αλ Ταμάρι για ΠΑΟ - Ζημιά 15 εκατ. στον Ολυμπιακό - Συνάντηση Αλμέιδα με Τσούμπερ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags