Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε… χωρίς ανάσα την προετοιμασία του για το πρώτο από τα τρία σερί ματς με τον ΠΑΟΚ, αρχικά στο Κύπελλο Ελλάδας, την Τετάρτη (18/01, 20:30), με τον Τάσο Νικολογιάννη να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα των «πράσινων» ενόψει του αγώνα της Τούμπας.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι η ομάδα προπονήθηκε το πρωί στα Γιάννενα και στη συνέχεια έφυγε για Θεσσαλονίκη, με τον Τσέριν να υπολογίζεται κανονικά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός, άλλωστε, υπογράμμισε ο Νικολογιάννης, με δεδομένο, κιόλας, ότι ο Παναθηναϊκός έχει μία ημέρα λιγότερη από τον ΠΑΟΚ για ξεκούραση, αναμένεται να κάνει αλλαγές στην 11άδα και ο Σλοβένος, πιθανότατα, θα είναι βασικός.

Από εκεί και πέρα, υπενθύμισε ότι ο Κουρμπέλης θα εκτίσει την ποινή του στο ματς πρωταθλήματος, την Κυριακή, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μεταγραφικά. Είπε, λοιπόν, για τον Οντρέι Λινγκρ, για τον οποίο οι Τσέχοι έγραψαν ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ στη Σλάβια Πράγας για την απόκτησή του: «Είναι ένας παίκτης, φυσικά, που δεν αφήνει αδιάφορο τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, με τη Σλάβια, σύμφωνα με τους Τσέχους, να ζητάει πάνω από 5 εκατ. ευρώ! Δεν το βλέπω να έχει σημαντικές πιθανότητες, αλλά δεν μπορώ να ξέρω, κιόλας, τι θα γίνει στο τέλος. Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος στα εξτρέμ είναι άλλος και για αυτόν κινείται ο Παναθηναϊκός».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Τάσο Νικολογιάννη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει τον ΠΑΟ ο Βαγιαννίδης, πλησίασε... Εμπαπέ - Κορυφαία ομάδα για τον "Έλληνα Ντοναρούμα"!