Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρσέλο: "Βόμβα" από Βραζιλία - "Άτομα εντός Ολυμπιακού δεν θέλουν τον Μαρσέλο - Δεν έχει καλές σχέσεις με Μίτσελ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-18 16:25:00

"Κάποιοι δεν θέλουν τον Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - Δεν έχει καλές σχέσεις με Μίτσελ"

Sportdog Team
"Κάποιοι δεν θέλουν τον Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - Δεν έχει καλές σχέσεις με Μίτσελ"

"Φωτιές" ανάβει ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο από την πατρίδα του αναφέροντας ότι στο εσωτερικό των Ερυθρόλευκων υπάρχουν άτομα που δεν τον θέλουν στην ομάδα, ενώ και ο ίδιος δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τον Ισπανό τεχνικό.

Μαρσέλο: Νέα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία σχετικά με το μέλλον του γνωστού ποδοσφαιριστή και το μέλλον του στον Ολυμπιακό, μιας και η Uol Esporte βάζει... φωτιές αναφέροντας ότι δεν έχει καλές σχέσεις με τον Μίτσελ, αλλά και πως άτομα στο εσωτερικό της ομάδας θέλουν να τον διώξουν από το Λιμάνι.

«Οι εμφανίσεις του δεν έχουν ευχαριστήσει αρκετά την ελληνική ομάδα.Σύμφωνα με πληροφορίες της “UOL Esporte”, υπάρχουν ακόμη και άτομα εντός του συλλόγου που ζητούν την άμεση αποχώρηση του 34χρονου παίκτη, με τερματισμό και ο ίδιος ο Μαρσέλο σκέφτεται να συμφωνήσει.

Ο Μαρσέλο έχει πετύχει τρία γκολ σε εννέα συμμετοχές με τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά, δεν έχει καλές σχέσεις με τον κόουτς Μίχελ, κάτι που ίσως είναι ένας ακόμη παράγοντας που συμβάλλει στο τέλος του κύκλου. Ακόμα δεν υπάρχουν φήμες για μεταγραφή, παρόλο που ο ποδοσφαιριστής παρακολουθεί ήδη πιθανούς ενδιαφερόμενους. Ομάδες στη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να παρακολουθούν την κατάστασή του. Δεν αποκλείεται ούτε η επιστροφή στο ισπανικό ποδόσφαιρο» υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή τον Μαρσέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συζητήσεις Αγγελόπουλων με κορυφαίο Έλληνα - Συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων - Κοντά στις υπογραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags