ΠΑΟΚ: Ένα από τα ονόματα που γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για τον ΠΑΟΚ είναι αυτό του Κάιλ Λάρίν. Ο Καναδός φορ που αγωνίζεται στην Κλαμπ Μπριζ, είναι εκτός πλάνων και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες ο 26χρονος επιθετικός βρισκόταν κοντά στην μεταγραφή του στην Κάδιθ, αλλά φαίνεται πως αυτή η μετακίνηση δεν θα γίνει!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα portalcadista.com που ασχολείται με θέματα της ομάδας που αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ο Λάριν ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία αλλά πλέον δεν υπάρχει σιγουριά για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του στον ισπανικό νότο.

Στο ίδιο δημοσιεύμα αναφέρεται πως πέραν της απομάκρυνσης των δυο πλευρών, υπάρχει και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Καναδό, που όπως γράφουν οι Ισπανοί προσφέρεται να καλύψει το συμβόλαιο του μέχρι το τέλος της σεζόν και να τον πάρει με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

«Το όνομα που ακουγόταν πιο δυνατά για την επίθεση ήταν αυτό του Καναδού (Τζαμαϊκανής καταγωγής) του Κάιλ Λάριν, όντας εκτός πλάνων στην Κλαμπ Μπριζ. Ο Λάριν φαινόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στην Κάδιθ, αλλά η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι τελικά θα κλείσει θετικά αυτη η υπόθεση. Επιπλέον, τις τελευταίες ώρες ακούγεται ότι ο ΠΑΟΚ προσφέρεται να πληρώσει ολόκληρο τον μισθό του για την φετινή σεζόν, για να δοθεί δανεικός για το υπόλοιπο της σεζόν αλλά και έναν ακόμη», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της ιστοσελίδας portalcadista.com για τον Κάιλ Λάριν.

Συμφωνα με αναφορά του Ισπανού δημοσιογράφου, Ματέο Μορέτο για τον Κάιλ Λάριν εσχάτως ενδιαφέρθηκε και η Ρεάλ Βαγιαδολίδ, που βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του για μια πιθανή μεταγραφή τον Γενάρη.

Από πλευράς Δικεφάλου το θέμα του Λάριν έχει κλείσει και κοιτάζει πλέον άλλες περιπτώσεις παικτών, με τις εξελίξεις να μετατίθενται για μετά τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό που έρχονται, τρία σερί σε μια εβδομάδα για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο ηγέτης-εξτρέμ που ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς - 10 γκολ και 7 ασίστ - Υπέρβαση από Αλαφούζο!