Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: "Εκκαθάριση" Νο2 στον Ολυμπιακό - Έδιωξε top όνομα από Ρέντη ο Μίτσελ - Βουτιά... 20 εκατομμυρίων!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-19 15:29:00

"Εκκαθάριση" Νο2 στον Ολυμπιακό - Έδιωξε top όνομα από Ρέντη ο Μίτσελ - Βουτιά... 20 εκατομμυρίων!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Εκκαθάριση" Νο2 στον Ολυμπιακό - Έδιωξε top όνομα από Ρέντη ο Μίτσελ - Βουτιά... 20 εκατομμυρίων!

Αδειάζει άμεσα το ρόστερ, χάθηκε τεράστια ευκαιρία για μεγάλη πώληση! Οι Πειραιώτες βρίσκουν αγωνιστικό ρυθμό και χτίζουν σερί νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όμως παράλληλα... τρέχουν τις διαδικασίες για τις αποχωρήσεις παικτών και τις μεταγραφές που θα γίνουν.

Ο Ραμόν Ράμος Λίμα ετοιμάζεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό, οι ιθύνοντες του οποίου ωστόσο έχουν στα "σκαριά" και ορισμένες αποχωρήσεις από το έμψυχο δυναμικό, με παίκτες που δεν χωρούν στα πλάνα του Μίτσελ. Κούντε, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Λαλά και Μπόουλερ αποτελούν παρελθόν, αλλά αναμένονται επιπλέον εκκαθαρίσεις άμεσα.

Ο Ντόρον Λάιντνερ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το Λιμάνι για λογαριασμό της Αούστρια Βιέννης, αφού η έλευση του Ραμόν μειώνει ακόμα περισσότερο τον χώρο για τον Ισραηλινό αριστερό μπακ στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ. Ο νεαρός άσος αναμένεται να μετακομίσει στην Αυστρία με τη μορφή δανεισμού ώστε να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε τη φετινή σεζόν μετρά μόλις 4 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β' στη Superleague 2.

Αν για τον Ισραηλινό διεθνή η εξέλιξη αυτή φάνταζε αναμενόμενη, σίγουρα το περασμένο καλοκαίρι δεν περίμενε κανείς ότι ο Αγκιμπού Καμαρά θα βρισκόταν επίσης κοντά στην πόρτα της εξόδου.



Επρόκειτο για τη μεγάλη αποκάλυψη της περσινής σεζόν, μιάς και ήρθε από το... πουθενά για να εξελιχθεί σε έναν από τους αποδοτικότερους παίκτες του Ολυμπιακού, όντας σχεδόν αναντικατάστατος στην ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Οι 40 συμμετοχές που κατέγραψε, με απολογισμό 5 γκολ και ισάριθμες ασίστ, δείχνουν ξεκάθαρα το πόσο πολύτιμος υπήρξε για τους Πειραιώτες.

Τα πάντα άλλαξαν το καλοκαίρι, αφού ο Κορμπεράν δεν έδειξε ανάλογη εμπιστοσύνη με τον Μαρτίνς στον Καμαρά, ενώ το ίδιο συμβαίνει τώρα και με τον Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε τον μέσο από τη Γουινέα εκτός αποστολής στον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Άρη, παρά το γεγονός ότι έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Αυτό ήταν το έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Αγκιμπού δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή και πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, προβάδισμα για την απόκτηση του ταλαντούχου άσου διατηρεί η Σταντάρ Λιέγης, με τη βελγική ομάδα να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Καμαρά εδώ και αρκετούς μήνες. Η συμφωνία θα είναι για δανεισμό και όχι αγορά του 21χρονου παίκτη, καθώς στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να πιστεύουν στις δυνατότητές του και ποντάρουν πολλά πάνω του για το μέλλον.

Όπως εμφανίστηκε ξαφνικά στο προσκήνιο, το ίδιο γρήγορα ο Αγκιμπού Καμαρά είδε τις μετοχές του να πέφτουν και τώρα έχει μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση. Να θυμίσει ξανά τον παίκτη που... τρέλανε αγγλικές και ιταλικές ομάδες πέρυσι, φτάνοντας στο σημείο να θεωρείται υποψήφιος για μεταγραφή άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η λύση του... μυστηρίου; - Νά τι είδε ο διαιτητής και δεν μέτρησε το γκολ του Άρη στο Φάληρο (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags